Accident grav pe DN6! O persoană a murit

Publicat: 16/02/2017 | 09:32
Accident grav pe DN6! O persoană a murit

Traficul pe drumul national (DN) 6 este oprit, joi dimineaţa, în apropiere de Valea Cernei, în judeţul Mehedinţi, după ce un TIR şi un autoturism s-au ciocnit, accidentul soldându-se cu o persoană decedată şi una rănită uşor.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politţei Române anunţă că, la ora transmiterii acestei ştiri, din cauza unei coliziuni frontale dintre un autoturism şi un autotren, traficul pe DN6 Orşova – Caransebeş este oprit pe ambele sensuri la kilometrul 368, între localităţile Orsova (judeţul Mehedinţi) şi Toplet (judeţul Caraş-Severin), conform News.ro

Din primele informaţii de la fata locului, şoferul autoturismului a intrat într-o depăşire riscantă şi a lovit frontal TIR-ul, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, Mădălina Viziru.

Pe DN6, în apropiere de Valea Cernei, conducătorul unui autoturism a efectuat neregulamentar manevra de depăşire unde din sens opus venea un autotren condus regulamentar, intrând în coliziune frontală cu acesta”, a declarat Mădălina Viziru.

Potrivit sursei citate, şoferul autoturismului a murit, iar un pasager care se afla cu acesta în maşina a fost rănit uşor.

Citește și...