Accident uluitor la Picior de Munte, pe DN 72. Un bărbat ar fi adormit la volan și….

Autor: Maya Radu
Publicat: 13/08/2019 | 13:40

Un bărbat din Dâmbovița a fost, marți, la un pas să provoace o tragedie. Acesta se deplasa pe DN72, iar, în dreptul localității Picior de Munte, din comuna Dragodana, a ieșit cu mașina de pe carosabil și s-a oprit în gardul unei gospodării. (VEZI ȘI: ACCIDENTUL DIN TULCEA, TRANSMIS PE FACEBOOK! A MURIT ȘI FEMEIA ÎNSĂRCINATĂ. BILANȚ: 3 MORȚI, 4 RĂNIȚI)

Șoferul a fost rănit, dar a fost transportat la spital conștient. Bărbatul era singur în mașină, în momentul impactului. Din spusele martorilor, omul ar fi pierdut controlul și s-a izbit violent de gard. Din fericire, nu era nimeni pe marginea drumului și nici în curte în acel moment.

Doar norocul a făcut ca mașina să nu lovească pe nimeni

Din primele informații, șoferul, un bărbat din comuna Gura Foii, din Dâmbovița, ar fi adormit la volan, iar mașina lui, scăpată de sub control, s-a oprit în gardul pe care l-a și distrus.

Oamenii din zonă s-au închinat și spun că a avut mare noroc să nu lovească pe nimeni, zona fiind intens circulată de obicei. La fața locului au intervenit pompierii și echipajul de ambulanță. Șoferul a fost preluat și transportat la spital. Polițiștii au deschis dosar penal și fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte ale producerii accidentului. (NU RATA: ACCIDENT GRAV PE VALEA OLTULUI! 21 DE PERSOANE AU PRIMIT ÎNGRIJIRI MEDICALE)

Citește și...