Accident teribil la Caracal. Un tânăr de 30 de ani a intrat cu 160km/h într-un TIR

Publicat: 20/09/2018 | 13:55
Accident teribil la Caracal. Un tânăr de 30 de ani a intrat cu 160km/h într-un TIR

Accident extrem de grav la Caracal, acolo unde un șofer care conducea cu viteză foarte mare a intrat pe contrasens și s-a lovit, frontal, de un TIR. Accidentul a avut loc joi dimineața, pe șoseaua de centură a orașului, consemnează olt.ro.

Din primele informații reiese că acul vitezometrului Dusterului era blocat la 160km/h, iar mașina a fost transformată, pur și simplu, într-un morman de fiare. La locul tragediei o autospecială a pompierilor, pregătită pentru intervenție și descarcerare, precum și un echipaj SMURD.

Citește și ”Autoritățile din Italia caută părinți adoptivi pentru doi copii români abandonați”

Din păcate, paramedicii nu au mai putut face absolut nimic pentru șoferul de 30 de ani. Acesta era decedat la sosirea ambulanței și a echipajului de descarcerare, impactul cu TIR-ul fiind violent. Bărbatul locuia chiar în Caracal și se căsătorise în urmă cu două săptămâni.

Tânărul care a murit în accident se îndrepta către locul de muncă

Șoferul TIR-ului, în vârstă de 50 de ani, a refuzat să meargă la spital și nu prezenta traumatisme. Însă era șocat și a declarat polițiștilor că nu își poate explica tot ceea ce s-a întâmplat. Cert este că Dusterul a intrat pe contrasens și a venit spre TIR, în linie dreaptă, cu o viteză foarte mare.

Tânărul de la volanul Dusterului era și directorul reprezentanței din Olt a unei firme care produce substanțe pentru protecția plantelor, mai scrie olt.ro.

Din primele cercetări reiese că el se îndrepta către serviciu atunci când a avut loc accidentul care i-a curmat viața.

Citește și ”Irina Columbeanu vorbește pentru prima dată despre operația la ochi: “Eram conștientă de ce se întâmplă“

 

Citește și...