Acest român a câștigat o sumă uriașă la LOTO în Italia! E halucinant ce a făcut cu banii după ce s-a întors în România

Publicat: 21/04/2019 | 10:53

Un român din Iași a câștigat o sumă uriașă la loto în Italia. Însă în mai puțin de trei ani a rămas fără bani, iar motivul este de-a dreptul incredibil. 

Avea 22 de ani atunci când norocul a dat peste el. Giani Doloi a câștigat în 2009 500.000 de euro la loz în plic, în Italia. Tânărul a așteptat cu sufletul la gură ca suma colosală să-i fie virată în cont și de atunci a început să arunce cu bani în dreapta și-n stânga.

”Primul lucru pe care l-am facut a fost sa imi iau Audi. Am dat 48.000 de euro pe el. I-am luat masina de 28.000 de euro si lu frate-miu si inca una de 11.000 de euro pentru sora mea care nici nu avea 18 ani pe atunci”, a mărturisit Giani Doloi.

Evident că tânărul nu s-a oprit aici! Giani a scos din buzunare alți bani grei pentru a-și cumpăra un apartament pentru el și alte două pentru fratele și sora lui. Și de parcă nu era de ajuns, tânărul și-a mai cumpărat și un teren. La scurt timp și-a deschis o afacere, dar s-a lăsat păgubaș după ce a dat peste oameni care voiau doar să-l înșele. Din suma care i-a rămas, Giani a mai dat cu împrumut și unor persoane.

”Am zis ca banii astia nemunciti nu sunt buni si vreau sa ajut pe altii. Am dat peste 10.000 de euro imprumut, dar nimeni nu mi i-a mai dat inapoi. Am imprumutat si o verisoara cu 100.000 de euro. Si-a luat apartament in Galati. Imi da si ea banii inapoi cum poate”, a mai spus tânărul.

În momentul de față, Giani nu mai are niciun șfanț, însă lunar îi vin 750 de euro din închirierea aprtamentelor cumpărate. Unde mai pui că are și un salariu satisfăcător ca șofer de TIR.

Citește și...