Actrita Adina Galupa recidiveaza. S-a afisat din nou la bratul fotografului personal si… Afla ce este intre cei doi

Publicat: 21/10/2013 | 00:32

La nici doua saptamani dupa ce a aparut la bratul fotografului Dragos Borcanea, Adina Galupa, actrita din serialul “Ingeri pierduti”, a recidivat.

Adina Galupa a participat in urma cu aproape doua saptamani la un eveniment de marca, si a venit insotita de Dragos Borcanea. Tanara radia in preajma barbatului, iar cei doi au fost nedespartiti toata seara.

Zilele trecute, Galupa a mers la un alt eveniment la bratul fotografului ei preferat, cu care spune, nu prea convingatoare, ca nu ar avea o relatie. Cei doi au stat impreuna toata seara si au fost foarte apropiati, actrita sorbindu-l din priviri pe Dragos Borcanea.

Actrita il soarbe din priviri pe Dragos Borcanea
Actrita il soarbe din priviri pe Dragos Borcanea

“Imi place de Dragos, este un bun fotograf”, a declarat actrita, spunand si ca nu are o relatie de dragoste cu acesta. Intrebata de ce nu incearca o relatie cu Borcanea, Galupa s-a gandit cateva momente, dupa care a raspuns. “Pentru ca o relatie se bazeaza pe anumite criterii , trebuie sa fie anumite ingrediente magice. Nu cred in dragoste la prima vedere. Insa cred in pasiune si dorinta la prima vedere”. Intrebata daca este adepta unei pasiuni de o noapte, actrita din “Ingeri pierduti” a precizat ca acest lucru depinde de circumstante.

Fotograful o saruta pe Adina
Fotograful o saruta pe Adina

La finalul evenimentului, Dragos Borcanea a condus-o pe Adina la taxi si a sarutat-o cu pofta…pe obraz.(B.G.)

 

Citește și...