Accident grav in Capitală! Un tramvai a deraiat şi a prins o maşină dedesubt! Şoferul este în COMĂ!

Publicat: 04/04/2016 | 20:10
Accident grav in Capitală! Un tramvai a deraiat şi a prins o maşină dedesubt! Şoferul este în COMĂ!

Un tramvai al liniei 1 a deraiat, luni seară, în zona pasajului Victoria şi a intrat într-o maşină, care a ajuns sub tramvai cu partea din stânga. Şoferul maşinii a fost scos în comă, iar o tânără aflată lângă acesta a fost rănită, ambii fiind transportaţi la Spitalul Floreasca.

Accidentul s-a produs în jurul orei 18.30, pe linia tramvaiului 1, pe sensul spre Ştefan cel Mare, la intersecţia Bulevardului Iancu de Hunedoara cu strada Mexic. Tramvaiul trebuia să meargă drept pe linie, însă la intersecţia cu strada Mexic a ajuns în partea stângă a drumului şi a lovit o maşină care circula din sens opus, apoi o altă maşină nu a mai putut opri şi a intrat în tramvai, arată news.ro.

Autoturismul a ajuns sub tramvaiul sărit de pe şine
Autoturismul a ajuns sub tramvaiul sărit de pe şine

Prima maşină a fost prinsă în partea stângă sub tramvai, iar şoferul a rămas încarcerat. Acesta a fost scos în comă, fiind intubat de echipajul SMURD şi dus la Spitalul Floreasca, a declarat coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa. O tânără aflată în aceeaşi maşină, pe scaunul din dreapta şoferului, a fost rănită în accident, dar a ieşit singură din autovehicul, fiind transportată la Spitalul Floreasca pentru investigaţii medicale. Circulaţia în pasajul Victoria şi în zona producerii accidentului a fost oprită.

(Gabriel Niculescu)

Citește și...