Acasă » Știri » Știri interne » INCREDIBIL! A înnebunit când soţia l-a părăsit, iar poliţiştii i-au pus cătuşele când venea cu bomboanele de împăcare!

INCREDIBIL! A înnebunit când soţia l-a părăsit, iar poliţiştii i-au pus cătuşele când venea cu bomboanele de împăcare!

De: Cancan 14/08/2016 | 00:52
INCREDIBIL! A înnebunit când soţia l-a părăsit, iar poliţiştii i-au pus cătuşele când venea cu bomboanele de împăcare!

Bogdan are 37 ani, este din Iasi, iar in anul 2010 s-a casatorit. A devenit tatal unui copil minunat si toate lucrurile pareau desprinse din povesti frumoase de dragoste. Usor, usor, relatiile de familie au inceput sa se deterioreze, iar sotia a ajuns la concluzia ca cel mai bine ar fi sa-l paraseasca. In anul 2013 a introdus actiunea de divort la Judecatoria Iasi, iar instanta a stabilit domiciliul minorului la mama. In vara anului 2013, la scurt timp dupa divort, s-a nascut si cel de-al doilea copil, o fetita. Despartirea l-a bagat pe barbat intr-o depresie de toata frumusetea si a ajuns sa faca lucruri de o gravitate extrema, arată bzi.ro.

Medicii specialisti de la Socola sustin ca a innebunit de-a binelea si are nevoie de internare si tratament de specialitate. Ieri, procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi au decis trimiterea in judecata a lui Bogdan sub acuzatiile de distrugere si nerespectarea unei hotarari judecatoresti. Nici aceasta ancheta a procurorilor nu l-a speriat prea tare pe barbat. Se poate observa cu usurinta ca acesta este foarte afectat in continuare, pentru ca posteaza tot felul de mesaje lacrimogene pe Faceboook.

De exemplu, saptamana trecuta a postat o poza cu fosta sotie, care contine urmatorul mesaj: „doi oameni fericiţi cam asa arata”. Avand in vedere situatia delicata in care se afla membrii acestei familii, problemele psihice ale acuzatului, reporterii BZI au ales sa nu le prezinte indentitatea reala. In schimb, acest caz poate reprezenta un semnal de alarma, avand in vedere ca de la astfel situatii se ajunge foarte des la tragedii si la fapte ingrozitoare.

I-a incendiat uşa fostei soţii

Bogdan sustine ca, dupa pronuntarea hotararii de divort, fosta sotie l-a izolat cu totul fata de copii sai. Femeia ar fi refuzat cu totul sa mai pastreze legatura cu fostul sot. A incercat in repetate randuri, cu mesaje de dragoste si rugaminti de impacare, insa toate aceste incercari au esuat. Pe data de 25 mai 2016, in jurul orei 20:30, a mers acasa la fosta sotie, pe o strada dintr-o zona centrala a Iasului, cu intentia de a-i da foc la usa. Femeia locuia acolo impreuna cu mama sa si cu cei doi copii minori.

„La un moment dat, uitandu-se pe geamul de la bucatarie, persoana vatamata l-a vazut pe fostul sau sot, care a intrat in scara blocului unde locuieste ea. S-a speriat si si-a anuntat telefonic sora, care locuieste la o scara vecina. La scurt timp a auzit un zgomot la usa de la intrarea in apartament si si-a dat seama ca cineva a oprit alimentarea cu gaz a apartamentului. S-a uitat pe vizor si l-a vazut pe fostul sot, care avea in mana un pet de cinci litri. A observat cum acesta a stropit usa cu substanta continuta in pet si imediat a aruncat un chibrit aprins peste usa. Persoana vatamata a simtit un puternic miros de petrol si a vazut ca usa este cuprinsa de flacari. Vazand ca pe casa scarii se mai afla un vecin a inceput sa tipe”, se arata in rechizitoriul procurorilor ieseni. Bogdan a fugit imediat, iar vecinul respectiv a ajutat la stingerea flacarilor. Sora victimei a sunat la 112, iar agentii de politie au ajuns destul de repede la fata locului. Membrii familiei femeii au declarat la audieri ca sunt terorizati de luni bune de atitudinea barbatului, care nu vrea sa inteleaga ca totul s-a terminat. De asemenea, vecinii au declarat detaliat la audieri momentul incendierii usii.

A fugit de la Socola, pentru a-i duce bomboane la munca

La scurt timp dupa incendierea usii, politistii l-au prins pe Bogdan si l-au dus la Spitalul Socola. Acolo, medicii au stabilit un diagnotic destul de crunt: tulburare a personalitatii de tip emotional instabil cu elemente hipomaniace. Pe data de 5 iunie 2016, barbatul a fugit de la spital, fara niciun aviz din partea medicilor. Speriata cele petrecute, femeia a cerut judecatorilor emiterea unui ordin de protectie. Pe data de 30 mai 2016, Judecatoria Iasi l-a obligat pe Bogdan sa pastreze o distanta minima de 200 de metri fata de fosta sotie, fata de rudele acesteia. Judecatorii i-au intezis orice contact cu fosta sotie, chiar si telefonic. Dupa ce a plecat de la Spitalul Socola, pe data de 14 iunie 2016, in jurul orei 20:00, barbatul a plecat sa-si viziteze fosta sotie, care lucreaza la un coafor. A mers sa-i dea niste bomboane, o sticla de suc si un telefon mobil.

„Martora a precizat ca inculpatul a salutat-o si a vorbit respectuos. Nu s-a adresat in niciun fel persoanei vatamate, care era si ea in fata coaforului. La un momentdat, inculpatul a scos din buzunar o punga cu bomboane, o sticla de suc si un telefon mobil, bunuri pe care le-a lasat un scaun ce era in apropierea persoanei vatamate. La scurt timp a venit un echipaj de politie care l-a dus pe inculpat la sectie”, au aratat anchetatorii.

Dupa acest incident, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi au luat masura controlului judiciar impotriva lui. Pe data de 17 iunie 2016, a contestat la instanta de judecata aceasta masura a controlului judiciar si a povestit ca a ajuns in aceasta situatie pentru ca fosta sotie nu-l lasa sa-si vada copii. (Gabriel Niculescu)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru confortul financiar”. Ce părere are despre presupusa amantă a artistului
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...