Le-a pus gând rău, după Paşte, ”poliţiştilor pândari”: ”Stau ascunşi ca nişte şobolani, să dea amenzi”

Publicat: 30/04/2016 | 16:25
Le-a pus gând rău, după Paşte, ”poliţiştilor pândari”: ”Stau ascunşi ca nişte şobolani, să dea amenzi”

O iniţiativă legislativă ar putea desfiinţa radarele poliţiei, iar zeci de mii de şoferi vitezomani vor fi in culmea fericirii. Pe partea cealaltă, accidentele de circulaţie s-ar putea înmulţi. Este doar o idee a unui deputat, care însă vrea s-o pună rapid în practică!

Deputatul Cătălin Rădulescu vrea să redacteze un asemenea proiect legislativ, aflat în prezent în fază de proiect, aşa că şi-a făcut publice intenţiile pe reţelele de socializare. Politicianul le-a declarat război poliţiştilor ascunşi în tufişuri, spunând că în ţările civilizare, radarele sunt fixe, iar locaţia lor este anunţată prin panouri.

Deputatul Cătălin Rădulescu le-a pus gând rău poliţiştilor de la rutiera
Deputatul Cătălin Rădulescu le-a pus gând rău poliţiştilor de la rutiera

„Voi iniţia imediat după Paşte o iniţiativă legislativă de desfiinţare a radarelor formate din echipaje de Poliţie. M-am săturat şi cred că toţi românii s-au săturat de aceşti pândări, care în loc să aibă rol de prevenţie ca în orice stat civilizat şi european, stau ascunşi că nişte şobolani, ca să dea amenzi şi să penalizeze românii, având salarii din banii noştri, ai românilor. Iar în fiecare săptămână auzim ştiri cum sunt reţinuţi, anchetaţi pentru mită, şpăgi şi abuzuri. În afară de a se purta abuziv cu fiecare conducător auto, dur, neelegant, nesociabil, şi a avea singura menire de a da amenzi şi a lua puncte, nu îşi au niciun rol, pe banii românilor . Vom face aşa cum e în alte ţări europene, radare fixe după ce conducătorii auto sunt preveniţi prin tabele electronice care anunţă existenţa radarului. Voi avea nevoie de susţinerea tuturor conducătorilor auto. Aşa că le doresc Paşte Fericit, miliţienilor pândari, că vor avea un ultim Paşte că pândari de radar. E timpul să mai eliminăm un abuz , nişte şpăgari şi unii care trăiesc pe banii noştri, ai românilor”, a scris Cătălin Rădulescu, pe Facebook. (Gabriel Niculescu)

Citește și...