Poliţia Locală în acţiune la Constanţa! Au blocat maşinile parcate neregulamentar, dar au parcat fix în acelaşi loc!

Publicat: 18/06/2016 | 16:45
Poliţia Locală în acţiune la Constanţa! Au blocat maşinile parcate neregulamentar, dar au parcat fix în acelaşi loc!

Poliţia Locală din Constanţa işi face din plin datoria, blocând roţile maşinilor care parchează regulamentar. Oamenii în uniformă nu au băgat de seama că au parcat fix în acelaşi loc în care i-au sancţionat pe conducătorii auto, încălcând legea rutieră la fel ca şi ei!

Scenele revoltătoare au fost fotografiate de un cititor şi trimise pe celebra adresă pont@cancan.ro, şi au avut loc sâmbătă după-amiază în faţa hotelului Perla din Mamaia, la ora 14.27. Aşa cum se poate vedea foarte clar, maşinile sunt staţionate pe axul drumului, în zona haşurată, unde este într-adevăr interzisă parcarea. Cu toate acestea, cele două benzi de circulaţie de pe fiecare sens sunt libere, ceea ce nu justifică imobilizarea autoturismelor, iar poate cea mai potrivită măsură ar fi fost o amendă pentru conducătorii auto. Numai că poliţiştii locali, care se ştie că sunt descendenţii foştilor gardieni publici, au preferat să aplice sancţiunea maximă, adică amenda şi imobilizarea maşinilor, măsură care va aduce la bugetul de stat câteva mii de lei din prezentele contravenţii!

Nu asta e însă cel mai grav lucru din acţiunea onorabililor poliţişti, ci modul în care au ales….să parcheze şi ei autospeciala Poliţiei. Aşa cum se poate vedea foarte clar, poliţiştii locali au parcat fix în linie cu maşinile imobilizate, ceea ce îi face pasibili de aceeaşi sancţiune, pentru egalitate de tratament! Lor însă cine le pune ”caracatita” pe roată?, au spus revoltaţi, cititorii CANCAN.ro. (Gabriel Niculescu)

Citește și...