Primarul General, şeful său şi echipa, ospăţ libanez de 1500 de roni la Zaitoone!

Publicat: 18/03/2016 | 16:39
Primarul General, şeful său şi echipa, ospăţ libanez de 1500 de roni la Zaitoone!

Marţi noaptea, echipa care a pus mâna pe combinaţiile de la Primăria Generală a Capitalei a făcut o masă frumoasă şi bogată la celebrul restaurant libanez Zaitoone, de vizavi de Ambasada Chinei.

Primarul General interimar Răzvan Sava, consilierul municipal Adrian Nicolae (omul de combinaţii, despre care se spune că rezolvă absolut orice în PMB, fiind un fel de şef al Primarului General), Andrei Creci (fost şef al servicului juridic din Prmăria Capitalei, trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu), Alex Ichim (consilierul de media al primarului Andrei Chiliman), Cristian Hriţuc ( ex consilier al Preşedintelui Băsescu şi consultant politic) şi Capone Rădulescu (proprietarul mondonews.ro şi omul bun la toate al lui Nicolae) s-au întâlnit să pună ţara la cale cu privire la alegerile de la Primăria sector 4, unde Sava e candidat din partea PNL.

Printr-o coincidenţă totală, ca urmare a acţiunii DNA, echipa a pus mâna efectiv pe toate afacerile din Primăria Capitalei, iar la alegeri încearcă să câştige sectorul 4.

Echipa de şoc care controlează Primăria Capitalei a pus la cale planul de bătaie pentru campania din sectorul 4.
Echipa de şoc care controlează Primăria Capitalei a pus la cale planul de bătaie pentru campania din sectorul 4.

Pentru aceasta luptă a fost luat pe partea de consilere media Alex Ichim, din fosta echipa Moisescu/Chiliman de la sectorul 1, şi Cristian Hriţuc ca şi consultant politic. Restul echipei, pentru diferite combinaţii. Potrivit însă unor surse din conducerea centrală a PNL, Savu va fi înlocuit, fiind un candidat foarte slab, lucru ştiut de el, dar nedorit, evident.
Masa a durat câteva ore, a costat aproximativ 1500 ron şi a fost achitată de Alex Ichim, care nu stă rău deloc din moment ce achită toată nota, inclusiv al gospodarului numărul 1 al Bucureştiului :).

Radu Constantin Florian

Citește și...