Replica halucinantă a lui Marian Godină către Şerban Huidu, la momentul teribilului accident de la Timişul de Sus: ”Dacă aş putea ţi-aş trage un glonţ în cap”

Publicat: 11/08/2016 | 19:45
Replica halucinantă a lui Marian Godină către Şerban Huidu, la momentul teribilului accident de la Timişul de Sus: ”Dacă aş putea ţi-aş trage un glonţ în cap”

Şerban Huidu a confirmat că celebrul poliţist Marian Godină a fost cel care l-a transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice, după teribilul accident de acum patru ani, în urma căruia şi-au pierdut viaţa trei persoane. Fostul ”Cârcotaş” a dezvăluit însă amănunte incredibile despre poliţistul de circulaţie iubit de majoritatatea românilor!

Reacţia lui Huidu a avut loc în contextul unei polemici pe care fostul său prieten şi partener de emisiune, Mihai Găinuşă, a avut-o cu Marian Godină, discuţie în contradictoriu pe marginea unui caz amplu comentat în media, şi anume femeia imobilizată de 11 politişti pentru că a traversat pe roşu

Huidu a confirmat relatările poliţistului Godină că în urma accidentului în care el a fost implicat, Godină a fost cel care l-a transportat la spital cu maşina, dar i-a cerut poliţistului să precizeze exact şi comportamentul pe care l-a avut în acel moment.

„Confirm că Marian m-a dus la spital atunci. Dar a uitat sa precizeze comportamentul. Pana când i-am zis: „ia pistolul si trage-mi un glonţ in cap!” raspunsul a fost promt „daca aş putea asa as face!” Evident şi-a cerut scuze. Credea ca sunt băut.” a scris Şerban Huidu.

Iată postarea integrală a lui Şerban Huidu. „Am citit cu mare parere de rau raspunsul lui Marian dat fostului coleg Gainusa. Cum sunt bagat in discutie as face cateva precizari:

1-cand se termina argumentele se aduce in discutie cazul Huidu. Eu cred ca Marian are argumente iar aceasta abordare facila nu e onoranta. In plus Gainusa nu conducea cu mine masina atunci si a plecat din Cronica cand i s-a terminat contractul. Deci „s-a lepadat” de prietenia noastra! Nu e corect pentru el sa ii faci un ca asta Marian!

2- confirm ca Marian m-a dus la spital atunci. Dar a uitat să precizeze comportamentul. Pana când i-am zis: „ia pistolul si trage-mi un glont in cap!” raspunsul a fost promt „daca as putea asa as face!” Evident si-a cerut scuze. Credea ca sunt băut.” (Gabriel Niculescu)

Citește și...