Scandal între Huidu şi nepotul lui Becali: „Băi gunoiule, îmi provoci scârbă!“

Publicat: 21/03/2016 | 20:07
Scandal între Huidu şi nepotul lui Becali: „Băi gunoiule, îmi provoci scârbă!“

Un schimb dur de replici a avut loc în după-amiaza de luni, între două personaje despre care putem spune că sunt destul de controversate: Şerban Huidu şi Lucian Becali.

Şerban Huidu şi Lucian Becali, meci „în direct“ , pe Facebook

Nu doar că s-au certat ca la uşa cortului, dar locul ales pentru a-şi adresa cuvinte grele a fost pagina de Facebook a unui cunoscut DJ de la noi, Silviu Andrei. Cum CANCAN.ro e mereu cu ochii pe vedete, chiar şi pe reţelele sociale, am surprins cearta „în direct“, dacă putem spune asta. La una dintre postările de pe pagina de Facebook a DJ-ului Silviu Andrei, în care era vorba despre legea antifumat, Şerban Huidu şi nepotul lui Gigi Becali au început să îşi adreseze cuvinte grele.

Nu ne putem da seama de ce s-au răzbunat în felul acesta unul pe altul, dar se pare că „scânteia“ dintre ei a fost chiar una dintre controversele legii care le interzice fumătorilor să îşi aprindă ţigara în locurile publice. Din câte se pare, prima replică a venit din partea „cârcotaşului“ Şerban Huidu, care l-a numit pe Silviu Andrei filozof, iar de acolo lucrurile au degenerat.

Asta deoarece în discuţie a apărut, ca de nicăieri, Lucian Becali, care i-a amintit lui Huidu de accidentul pe care acesta l-ar fi provocat, însă într-un mod extrem de neplăcut. Lucian Becali l-a acuzat pe Şerban Huidu, pe care l-a numit „o subspecie de om“, că nu arată niciun fel de solidaritate faţă de „victimele pe care le-a produs“.

Discuţia dintre Huidu şi Lucian Becali a degenerat rapid
Discuţia dintre Huidu şi Lucian Becali a degenerat rapid

Pentru că nu a vrut asemenea discuţii, presărate cu injurii şi mult sarcasm, pe pagina sa oficială de Facebook, Silviu Andrei a şters o parte din conversaţia cu iz de scandal. Totuşi, acesta nu s-a putut abţine să nu îi dea lui Huidu o replică: „Şerban Huidu, nu tati, nu mă atinge că ai mai atins un copăcel şi te-a durut capul o perioadă“.

Cei doi şi-au aruncat replici grele unul celuilalt, pe Facebook
Cei doi şi-au aruncat replici grele unul celuilalt, pe Facebook

Dacă discuţia n-ar fi fost totuşi oprită de Silviu Andrei, iar comentariile ar fi continuat să curgă, internauţii care au asistat la cearta online deja se pregăteau să îi trimită pe cei doi la diverse emisiuni TV.

Citește și...