Sicriul lui Radu Belingan, ”flancat” de bodyguarzi, la biserică

Publicat: 22/07/2016 | 19:07
 
Trupul neînsufleţit al marelui actor Radu Beligan a fost depus, în această după amiază, în biserică, unde au acces familia şi prietenii apropiaţi. Sâmbătă, lumea îşi va putea lua rămas bun de la el, după ora 10, în foaierul Teatrului Naţional. 

Sicriul în care se află trupul neînsufleţit al marelui actor a fost adus, în urmă cu puţin timp, la Biserica Colţea, în Centrul capitalei. Biserica, una din cele mai vechi din Bucureşti, a fost aleasă tocmai pentru că se află la doi paşi de Teatrul Naţional, unde va fi depus mâine sicriul pentru ca toată lumea să-şi poată lua rămas bun de la el. Angajaţii firmei de pompe funebre au cărat sicriul din maşină în biserică, în prezenţa familiei îndurerate.

Aşa cum se poate vedea în imaginile CANCAN.RO, fiul actorului, Alexandru, şi una din cele trei fiice ale acestuia, Lamia Beligan, au grijă să nu se întâmple nici un eveniment neprevăzut. Lamia Beligan a îmbrăcat o rochie neagră, complet mulată, care îi scoate în eveidenţă silueta. Sarcina menţinerii ordinii le revine însă celor doi bodyguarzi, care îi păzesc drumul maestrului de la maşină până în biserică! (Gabriel Niculescu)

Citește și...