Adelina Pestritu si Speak vorbesc despre nunta lor: “Vreau sa fie ceva nebun”

Publicat: 08/01/2016 | 16:30

Vedeta TV impreuna cu artistul traiesc de mai bine de un an jumatate o frumoasa poveste de iubire. Intr-un interviu acordat pentru videoblogulmireselor.ro cei doi au vorbit despre nunta lor.

Sunt tineri, frumosi si se pare ca se bucura de fiecare clipa petrecuta impreuna. Este vorba despre Adelina Pestritu si iubitul ei Speak. Pentru ca relatia dintre ei este foarte serioasa, cei doi se gandesc sa se casatoreasca si sa petreaca toata viata unul in compania celuilalt. “Ne place mult in casa. Mi se pare oribil sa iesim in club. S-a consumat etapa asta din viata noastra”, au spus cei doi pentru videoblogulmireselor.ro

Adelina Pestritu

Adelina Pestritu a marturisit ca ea se considera deja maritata: “Noi vorbim despre asta tot timpul si nu e ca si cum vorbim sa incepem o noua etapa, casatoria. Noi traim in ea… Nu stiu cu ce e diferita casatoria fata de ceea ce avem noi acum.

Da, sunt niste momente pe care trebuie sa le bifezi, astfel incat sa fie oficiala casatoria, dar ca si comportament in cuplu mie mi se pare ca indeplinim toate functiile.” In ce priveste cererea in casatorie Speak a spus ca vrea sa fie ceva special: “Vreau sa fie ceva nebun, sa lesin eu inaintea ei. Sa-i zic “Vrei sa fii sotia mea?” si sa lesin.”

Adelina Pestritu

Bruneta este o vedeta TV, care in urma cu cateva zile s-a aflat ca si-a dat demisia de la un post de televiziune, unde era co-prezentatoarea unui show de noapte. Locul sau a fost ocupat imediat de Andreea Mantea.

Oana Pascaru

 

Citește și...