Adevarul despre scandalul regal. Fratii Cioaba s-au incaierat pe coroana de aur, care valoreaza 150.000 de euro!

Publicat: 15/10/2013 | 00:18

Dorin Cioaba, auto-intitulatul rege international al romilor, rupe tacerea si vorbeste in premiera despre motivul pentru care Daniel, fratele sau, a vrut sa fie si el incoronat, dar si despre relatiile tensionate dintre ei. 

Dorin Cioaba a declarat pentru CANCAN.ro ca fratele sau a fortat nota cu o seara inainte de inmormantarea tatalui lor ca sa fie si el numit rege, si ca acesta a urmarit sa puna mana pe coroana de aur care valoreaza aproximativ 150.000 euro.

„Daniel a incercat sa forteze nota in ziua incoronarii ca sa fie si el uns rege, si a reusit. Nu mi-a placut situatia in care am fost pus, si faptul ca nu am putut sa stau sa-mi plang tatal. Fratele meu, impreuna cu oameni din anuturajul sau, mi-au fortat mana”, spune Dorin Cioaba.

Fratii Cioaba la scurt timp dupa incoronare
Fratii Cioaba la scurt timp dupa incoronare

Acesta sustine ca pentru a nu crea un scandal in ziua inmormantarii tatalui sau, a fost nevoit sa accepte ca si Daniel sa fie rege.

Coroana lui Florin Cioaba a ajuns la Dorinel
Coroana lui Florin Cioaba a ajuns la Dorinel

“ Pe buna dreptate, multa lume a ramas uimita cand a vazut ce se intampla. Murise un rege si au fost incoronati doi, din pacate asta este realitatea. Am fost cumva fortat sa accept sa impart titlurile cu Daniel.  Sper ca acesta sa se tina de treaba dupa ce a obtinut ce a vrut, si sa lucreze pentru comunitatea tiganeasca.  Ii doresc succes daca tot a ajuns rege, are multe de invatat,  si sper sa faca treaba buna”, a mai precizat Dorin Cioaba.

Titlu inventat

Dorin s-a intalnit luni la Bucuresti cu o delegatie din Coreea de Sud si a discutat despre problemele pe care le au romii
Dorin s-a intalnit luni la Bucuresti cu o delegatie din Coreea de Sud si a discutat despre problemele pe care le au romii

Acesta mai spune ca titlul de rege al tiganilor din Romania nu a existat niciodata, si ca acesta a fost inventat pentru ca fratele sau sa poata “domni”.
“Singurul titlu care exista este al meu, cel de rege international, si asta spune multe. Fratele meu a vrut sa primeasca o parte din titlurile tatalui meu, ceea ce ne-a socat pe toti, pentru ca nu avea vreun drept. Daniel nu s-a implicat vreodata in activitati sociale, iar cand tata era mort, s-a trezit ca vrea si el sa fie rege. Daca tata ar mai fi trait si abdica din diverse motive, cu siguranta nu i-ar fi dat lui Daniel coroana. Fratele meu a urmarit strict sa puna mana pe coroana tatalui meu, care valoreaza aproximativ 150.000 euro. Aceasta cantareste aproape doua kilograme si este facuta din aur, smaralde, rubine si safire. A fost confectionata la inceputul anilor ’90, iar acum este la Dorinel.  A obtinut ce a vrut”, a mai declarat Dorin Cioaba.

Daniel Cioaba spune ca avea dreptul la coroana si la averea familiei
Daniel Cioaba spune ca avea dreptul la coroana si la averea familiei

Contactat telefonic, Daniel Cioaba a negat cele spuse de fratele sau.
Aveam dreptul la coroana si la mostenirea tatalui meu, iar Dorin stie acest lucru. Averea familiei mie mi se cuvine. Imi pare rau ca fratele meu a facut asemenea afirmatii”, a spus Daniell Cioaba. (B.G.)
 

Citește și...