Adevarul despre tentativa de „sinucidere” a Nadiei Comaneci. „A baut doua linguri de dero ca sa scape de antrenamente”

Publicat: 11/06/2013 | 08:30
Adevarul despre tentativa de „sinucidere” a Nadiei Comaneci. „A baut doua linguri de dero ca sa scape de antrenamente”

Acum e o mama si o sotie fericita, dar trecutul Nadiei Comaneci ascunde lucruri mai putin stiute. Cel putin asta sustinea site-ul ofuxico.com.br, in urma cu cateva zile.

Celebra gimnasta a incercat sa-si ia zilele in anul 1978. Potrivit site-ului, care a facut un top al celebritatilor ce au recurs la acest gest disperat, Nadia a incercat sa se omoare din cauza divortului parintilor sai.

„A incercat sa-si ia viata consumand apa sanitara”, arata sursa citata.

Adrian Comaneci, fratele fostei gimnaste, a negat, intr-un interviu acordat ziarului Ring, zvonurile privind tentativa de suicid a Nadiei.

„Ceea ce au scris brazilienii nu are nicio legatura cu adevarul. Nu-mi place sa vorbesc despre Nadia, dar pot sa va povestesc ca, pe vremea cand era gimnasta, a vrut sa scape, la un moment dat, de regimul din cantonamentul nationalei de gimnastica, unul cazon si extrem de sever. Stiu ca, intr-una din zile, a baut doua linguri de dero ca sa scape de antrenamentele din acea zi. Sigur, i s-a facut rau, lumea s-a speriat, dar pana la urma totul a fost bine. A fost un gest copilaresc, ceva in genul elevilor care mancau creta ca sa faca temperatura si sa scape de la ore. Asta am facut si eu pe vremea cand eram in clasa a cincea”, a spus fratele Nadiei Comaneci.

R.N.

antonia 2