Adevarul motiv al divortului de Monica Gabor. Irinel Columbeanu spune, in sfarsit, ce a facut-o pe sotia lui sa nu-l mai doreasca

Publicat: 04/04/2014 | 08:40
Adevarul motiv al divortului de Monica Gabor. Irinel Columbeanu spune, in sfarsit, ce a facut-o pe sotia lui sa nu-l mai doreasca

Divortul sotilor Columbeanu a luat o tara intreaga prin surprindere, acum mai bine de trei ani. Suparata ca Irinel a inselat-o cu doua femei, Moni a decis sa se desparta de milionar si sa-si faca un rost in America.

Totul a inceput in momentul in care milionarul de la Izvorani a fost fotografiat cu doua femei in jacuzzi. Momentul, spune Irinel, a fost unul regizat, pentru a vedea ce reactie va avea sotia lui atunci cand se va intoarce din America.

Lucrurile au luat insa o alta turnura, deoarece, chiar si asa, fosta „scorpie de la Izvorani” s-a aratat deranjata de imaginile cu pricina pentru ca, dupa cateva saptamani, sa declare intr-o emisiune TV, in direct, ca se mai gandeste daca divorteaza.

irinel columbeanu si monica gabor

Acesta a fost, spune Irinel, momentul in care s-a produs adevarata ruptura dintre el si Moni. Monica era asteptata sa vina din America, cu acest material. Pentru ca atunci cand va veni sa i se puna in fata si sa se vada reactia. „Ea a avut o reactie absolut admirabila. Eu am explicat si ce a fost si ce n-a fost. Sunt convins ca m-a crezut. A participat chiar si la o confruntare fata in fata cu cele doua presupuse amante. A plecat in America si acolo s-a intamplat ceva pe parcursul unei luni de zile, nu stiu ce„, a explicat Irinel Columbeanu pentru o emisiune de la Kanal D.

Monica a inceput la scurt timp o alta relatie

In ultimele luni dinainte de divort, Monica petrecea tot mai mult timp in strainatate, unde avea diverse contracte de modelling. Dupa ce a divortat de Irinel si i-a lasat custodia fetitei lor, Monica a plecat in SUA definitiv. Acolo, ea are o relatie cu un milionar si nu mai vine in Romania decat foarte rar.

irinel columbeanu si monica gabor
irinel columbeanu si monica gabor

Citeste si:

Irinel Columbeanu da cartile pe fata despre casnicia cu Monica! „Am invatat-o sa faca…”

Irinel Columbeanu isi face debutul in ACTORIE! N-ai sa ghicesti niciodata cine l-a convins sa faca asta

Irinel i-a luat inel! Pe degetul sosiei Monicai Gabor a rasarit dovada „cererii”!

 

C.V.

Citește și...