Adevarul nespus despre bubele de care Ruby s-a umplut in jungla! Ce s-a intamplat de fapt cu fata ei! „Totul a inceput cand…”

Publicat: 16/03/2015 | 00:08
Adevarul nespus despre bubele de care Ruby s-a umplut in jungla! Ce s-a intamplat de fapt cu fata ei! „Totul a inceput cand…”

In momentul in care s-a trezit cu fata invadata de bube, Ruby a fost la un pas de a parasi competitia "Sunt celebru, scoate-ma de aici!". A rezistat cu brio dar, desi s-a intors acasa de aproape o spatamana, tenul ei inca nu este vindecat complet.

La doar cateva zile dupa ce s-a instalat in jungla din Africa de Sud, cantareata Ruby a si inceput sa resimta efectele adverse ale climei si ale alimentatiei. Daca, la inceput, a sperat sa fie ceva trecator, in momentul in care si-a dat seama ca nu-i dispar bubele de pe fata, bruneta si-a manifestat dorinta de a parasi competitia si de a reveni in Romania pentru a se trata. Din fericire, medicii de acolo au ajutat-o sa-si refaca tenul si sa poata continua show-ul.

 

Ruby s-a umplut de bube in jungla
Ruby s-a umplut de bube in jungla

S-a imbolnavit dupa ce a baut ochi de vaca blenduiti

 

Desi medicii de acolo au asigurat-o ca nu are niciun motiv sa intre in panica si ca nu este nimic grav, totul fiind cauzat de schimbarea brusca de tempratura, pe Ruby au apucat-o palpitatiile. Mai ales ca ea a este si acum ferm convinsa ca iritatia i-a aparut dupa ce a fost nevoita sa bea ochi de vaca blenduiti sau alte licori specifice zonei. S-a mai linistit de abia dupa ce a inceput un tratament: „Iritatia mi-a aparut a doua zi dupa ce am avut proba in care am baut o bautura facuta din ochi de vaca blenduiti, dar medicul mi-a spus ca a fost de la schimbarea de temperatura. Acum nici nu mai conteaza de la ce a pornit, sunf fericita ca mi-am revenit. M-am speriat rau cand m-am uitat in oglinda si mi-am vazut fata plina de bubita”, a declarat cantareata completand ca s-a tratat cu produse specifice africane.

ruby

„Dermatologul care m-a vizitat in jungla mi-a facut un tratament de doua saptamani bazat pe doua pastilute si doua creme. Nu stiu exact ce sunt pentru ca sunt africane, dar si-au facut treaba. Au ramas cateva urme, dar nimic signifiant. In doua zile imi voi reveni complet”, a mai spus Ruby, pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI:

El este iubitul lui Ruby! In timp ce solista este in jungla, tanarul isi face de cap in Bucuresti: “Ma descurc”

ASTA e prima imagine cu Ruby dupa ce a iesit din jungla!

 

Ruby are ce arata
Ruby are ce arata

Inca mai are urme

 

De cand a revenit in tara, Ruby a continuat sa urmeze tratamentul si a acordat o atentie deosebita acestei probleme. De-abia in momentul de fata sustine ca poate rasufla usurata si ca poate iesi din casa fara sa mai fie complexata: „Sunt foarte bine acum. Inca mai am cateva urme, dar sunt in proces de vindecare. In doua zile am scapat de tot”, a mai spus cantareatea.

 

Denisa Macovei

 

Citește și...