Adi Cristea dribleaza in dormitor. In timp ce incerca sa o cucereasca pe Bianca la Paris, fotbalistul agata o spanioloaica

Publicat: 16/06/2014 | 17:26

Noi amanunte despre viata sentimentala a lui Adi Crtsitea ies la iveala. In timp ce se afla cu Bianca Dragusanu la Paris, in speranta ca o va recuceri, fotbalistul incerca sa agate o romanca aflata Spania.

La inceputul anului, Bianca Dragusanu a petrecut cateva zile de vis in bratele lui Adrian Cristea intr-un cadru de poveste la Paris. Roscata a confirmat ca s-a intalnit cu fotbalistul in Franta. Ceea ce nu stia Bianca, este ca „Printul” juca la doua capete. In timp ce ii declara dragoste eterna, Cristea se conversa pe un site de socializare, cu o domnisoara din Spania.

adi cristea

Potrivit Antenei 1, conversatiile intime dintre cei doi au fost facutre publice. Din discutie reiese faptul ca tanara nu era straina de povestea de iubire dintre el si Bianca Dragusanu. Mai mult, il intreaba pe acesta cum le va face fata amandurora. „Trebuie sa-ti incarci bateriile. Cum vei reusi sa ne faci fata si mie si ei?” il intreba aceasta. Mare Don Juan, Cristea i-a dat replica imediat.”Iau suplimente ca sa va fac fata. Cred ca ne potrivim. O sa ne intalnim noi cumva, chiar daca esti cu iubitul. Asta o sa fie mai greu.. Stiu ca te vreau mult, dar degeaba daca nu pot sa te am”, i-a scris Cristea domnisoarei.

Dupa o luna, timp in care au avut  mai multe discutii, Adrian Cristea a trecut la ”treaba”. Fotbalistul a decis ca este cazul sa isi intalneasca fata si a plecat urgent in Spania.

adi cristea

Adrian Cristea i-a descris romancei din Madrid, cu lux de amanunte, ce doreste sa faca in dormitor cu ea si cu amicele ei, insa, nimic din ce ar fi crezut acesta nu s-a finalizat.

Din pacate, fetele i-au tras clapa, iar deplasarea lui pana in Spania nu s-a finalizat asa cum si-ar fi dorit fostul fotbalist de la Steaua.

 I-a distrus casnicia fostei iubite

Adi Cristea si Bianca Dragusanu au avut o relatie de aproximativ patru ani, presarata cu despartiri si impacari. Intr-un final, cei doi s-au despartit. Bianca si Victor s-au indragostit fulgerator si s-au hotarat repede sa se casatoreasca, dar se pare ca acest pas nu a fost unul castigator.

L.L

Citește și...