ADIO iesiri in club cu fetele si haine decoltate. Sanziana Buruiana nu mai are voie in haine sexy nici pe strada

Publicat: 01/11/2013 | 01:03

Sanziana Buruiana se iubeste de o luna de zile cu fotbalistul Nicolae Zuluf. Pentru ca el este extrem de gelos si posesiv, blondina nu mai iese in oras decat alaturi de sportiv. De altfel, ea nu mai are voie nici sa iasa imbracata prea sexy pe strada.

In unele dimineti, Sanzi opteaza si pentru camasi ceva mai decoltate
In unele dimineti, Sanzi opteaza si pentru camasi ceva mai decoltate

A trait o iubire cu nabadai alaturi de Ratoi, insa in cele din urma s-a hotarat sa il uite si sa se reindragosteasca. Si a reusit.

Sanziana Buruiana are de mai bine de o luna de zile o relatie cu fotbalistul Nicolae Zuluf, despre care blondina spune ca este un barbat educat, cu un suflet extrem de mare.

sanziana buruiana

In ciuda acestei caracterizari, sportivul are si un mare defect: este foarte gelos. Sanziana insa se conformeaza si nu este foarte deranjata de acest lucru.

Sanziana l-a vazut pe sportiv pe terenul de fotbal
Sanziana l-a vazut pe sportiv pe terenul de fotbal

Nu mai pot iesi cu fetele in club, ca inainte. El trebuie sa stea linistit atunci cand e in cantonament, nu sa stea cu gandul unde sunt eu, ce fac. E gelos, ce-i drept, dar e ceva normal atunci cand iubesti. Se mai ia de mine si cand ies imbracata prea sexy, ori cand ma machiez prea strident. Iar eu ma conformez, pentru ca nu imi cere nimic exagerat. Mai ies si cu fetele, dar la un restaurant, un coafor„, a spus Sanzi, pentru CANCAN.ro.

 C.B

Banner