Adrian Cristea a dat din nou in judecata Steaua! Ce pretentii are de aceasta data, dupa ce a castigat 120.000 de euro

Publicat: 21/09/2014 | 11:05
Adrian Cristea a dat din nou in judecata Steaua! Ce pretentii are de aceasta data, dupa ce a castigat 120.000 de euro

Adrian Cristea a castigat in luna aprilie procesul cu Steaua, iar Gigi Becali trebuie sa ii plateasca 120.000 de euro, bani ce reprezinta prima de calificare in gruepele Champions League.

Cand a vazut ca are succes in instante, “Printul” s-a hotarat sa mearga pana la capat cu dreptatea si acum isi mai cere doua salarii restante, care insumeaza 28.000 de euro. Jucatorul Concordiei Chiajna a dat din nou in judecata Steaua si este convins ca va castiga.

Cristea s-a evidentiat prin relatiile sale cu diferite fete din peisajul monden
Cristea s-a evidentiat prin relatiile sale cu diferite fete din peisajul monden

“Cristea nu cere nimic în plus de la Steaua. El îşi cere doar drepturile sale financiare. Conducerea Stelei putea să cadă cu el la pace în momentul în care a fost la un pas să se transfere în Israel, dar, din ambiţia unor persoane din club, s-a blocat transferul”, a declarat un apropiat al lui Adrian Cristea pentru Fanatik.

CITESTE SI

Le cloneaza-n vestiar? Ultima blonda care i-a calcat in asternuturi lui Cristea pare e bucatica rupta din Bianca!

„Asa erai cu Adi Cristea” Imaginile care l-au scos din minti pe Slav! Fostul sot al Biancai a vazut negru in fata ochilor cand…

 

Joaca pe un salariu foarte mic

adrian cristea

Adrian Cristea a avut mari probleme cu banii in aceasta vara. Si-a lansat colectia de haine, iar odata cu asta a fost nevoit sa isi caute echipa. A reusit sa ajunga la o intelegerea cu Chiajna, dupa ce a fost refuzat de Rapid si U Cluj. Nu a avut mari pretentii financiare si a acceptat un salariu de 2000 de euro. Poate ajunge la 4000 daca isi indeplineste obiectivele, insa in acelasi timp se poate trezi fara niciun ban daca nu are meciuri in picioare.

D.C.
 

Citește și...