Adrian Năstase a cerut din nou eliberarea, înainte de termen, pe caz de boală! Cererea i-a fost respinsă iar!

Publicat: 18/01/2013 | 12:16
Adrian Năstase a cerut din nou eliberarea, înainte de termen, pe caz de boală! Cererea i-a fost respinsă iar!

Năstase cere unui alt judecător preschimbarea termenului acordat în cazul cererii sale de eliberare condiţionată, care a fost stabilit pentru 12 februarie, după ce judecătorul de caz a respins prima solicitare de acest fel făcută de fostul premier.

Practic, avocaţii lui Adrian Năstase cer pentru a doua oară devansarea eliberării condiţionate a lui Adrian Năstase, data stabilită deocamdată fiind 12 februarie. În plus, Năstase solicită ca acest nou document să fie analizat de un alt judecător decât cel care s-a pronunţat asupra precedentei cereri.

„Dacă am introdus o nouă cerere de preschimbare a termenului înseamnă că ne aşteptăm să fie admisă. Legea nu interzice ca o cerere respinsă să nu poată fi repetată. Noi am menţionat să fie soluţionată de un alt judecător decât cel care a judecat prima dată.

Aşteptăm ca această cerere să fie soluţionată de un alt judectător pentru că e vorba de o aprecierea unui om. Argumentele noastre pot conduce la un rezultat pozitiv dacă altcivea ia în discuţie acest lucru.

Prima cerere a fost făcută rapid, imediat după aflarea primului termen. S-au adus argumente suplimenatre legate inclusiv de sănătatea domnului Năstase”, a precizat la  RTV, avocatul Ion Cazacu.

Cererea i-a fost iar respinsa, urmand ca Adrian Nastase sa afle pe 12 februarie cand va fi eliberat.

Citește și...