Afla totul despre starea de sanatatea a Ioanei Condea, tanara batuta cu bestialitate in Germania! Vezi ce spune mama ei!

Publicat: 03/05/2015 | 00:00
Afla totul despre starea de sanatatea a Ioanei Condea, tanara batuta cu bestialitate in Germania! Vezi ce spune mama ei!

Gratiela Condea, mama Ioanei Condea tanara care a fost batuta ca a refuzat sa se prostitueze, a ajuns in pragul disperarii. Mai este putin si se implineste un an de cand tanara a fost internata, iar din pacate starea ei de sanatate este tot la fel.

Starea de sanatate a Ioanei Condea, tanara batuta cu bestialitate de un proxenet, ramane in continuare critica. Mama ei spre sa ii dea Dumnezeu sanatate sa isi vada fiica bine, dar si sa isi creasca nepotul, macar pana la 18 ani.

Ioana Condea

In prezent, Gratiela Condea se pregateste sa plece la fiica ei in Germania, pentru a vorbi cu avocatul desemnat, dar si sa dea cateva declaratii la politie.

ioana condea

“Ea este mai rau ca un copil acum”

Tot ce isi doreste acum Gratiela este ca fiica sa se faca bine, iar totul sa revina la normal. Femeia de abia asteapta sa ajunga in Germania si sa isi vada fiica.

Tanara ar fi vrut sa isi gaseasca un barbat care sa o iubeasca
Tanara ar fi vrut sa isi gaseasca un barbat care sa o iubeasca

“Vreau sa se faca dreptate, sa se faca Ioana bine, asta ma intereseaza in primul rand. Eu o am de crescut pe Ioana acum, ea este mai rau ca un copil acum. Nici cu Florentina nu am vrut sa dau ochii, dar cu el. Trebuie sa ajung la Politie, ca s-a dus Florentina si si-a schimbat declaratia. Cat despre daune, ce va decide legea, pana nu incepe procesul nu stiu. Este normal sa plateasca, eu am copilul asta, am zis sa ma tina Dumnezeu sanatoasa si pe mine si pe tataie si sa il facem de 18 ani”, ne-a declarat Gratiela Condea.

Ioana si Florentina erau prietene bune
Ioana si Florentina erau prietene bune

Nu stie nici acum de ce fiica sa a ajuns in spital

Cat despre starea de sanatate a Ioanei, Gratiela ne-a spus ca este la fel. “Nu am aflat nici pana azi de ce a batut-o. Pana nu va vorbi Ioana, eu nu cred nimic. Eu stiu ce copil am crescut. Doctorii nu mi-au dat niciun prognostic, acum cateva luni mi-au spus ca ea nu va fi un om normal suta la suta.

Gratiela condea

————————————————————————————-

CITESTE SI

Mama Ioanei Condea se gandeste cu disperare la ce va face! „Are platita spitalizarea pana in mai, de acolo nu stim ce va fi!”

A vrut să dea piept cu proxenetul care i-a mutilat fiica! Ce a mărturisit mama Ioanei Condea despre Robert Tănase

Amanunte INCREDIBILE in cazul tinerei MUTILATE! Gratiela Condea si Florentina, la TESTUL POLIGRAF! Care sunt rezultatele!

————————————————————————————-

 

Mai e putin si se face un an, pe 31 iulie se face, ea este de atunci este in spital. Ea nu mananca, merg acum cu copilul ei acolo, doctorii au cerut asta. Ea este constienta, stie ca este in spital, ne recunoaste, raspunde doar prin strangere de mana”, ne-a spus mama Ioanei. (A.S.)

Cont deschis la Raiffeisen, S.A. Campina, cod iban
RO67RZBR0000060017277728, in euro

 

Citește și...