Agatata cu Irinel de mana

Publicat: 18/08/2008 | 00:00

POZA. Moni a vrut sa demonstreze ca e nedezlipita de sotul ei, Irinel DEFILARE. Catalin Botezatu a prezentat, sambata seara, noua sa colectie. Asistenta, in special aceea formata din VIP-uri, a aplaudat frenetic ultimele creatii ale designerului Incident. Dornic de conversatie, un necunoscut i-a pacalit pe bodyguarzii lui Irinel si s-a asezat neinvitat la masa acestuia din clubul Bamboo Weekendul trecut, familia Columbeanu a decis sa se distreze in formula completa. Ca sa inchida gura carcotasilor care au comentat indelung aparitia solitara a Monicai pe la diverse evenimente mondene in aceasta vara, miliardarul si-a luat sotia si cumnata, pe Ramona, si s-a deplasat pe litoral pentru a se bucura de o noapte intreaga de dans. Ca sa nu mai fie deranjati de fotografi, Irinel le-a ordonat garzilor sale de corp sa ii asigure un paravan uman in fata mesei pe care o rezervase in clubul Bamboo din Mamaia. Toate masurile de siguranta luate nu au putut preveni insa un incident care, desi pare amuzant din afara, l-a iritat serios pe Irinel. Cu ochii pe ziaristi, bodyguarzii miliardarului nu au observat un individ care s-a strecurat nestingherit pana la masa Columbenilor, s-a asezat neinvitat si a inceput sa converseze cu ei. Calm in prima faza, Irinel i-a raspuns acestuia la cateva intrebari, dar dupa cateva minute si-a pierdut rabdarea. Ceea ce l-a iritat pe omul de afaceri a fost faptul ca necunoscutul nu s-a rezumat la a discuta cu el, ci a incercat sa intre in vorba si cu Monica. Acesta a fost momentul in care Columbeanu si-a sesizat garzile, care l-au ridicat imediat pe barbat de la masa si l-au scos afara din club.

Ramona si-a adus amicele la masa lui Irinel

Scapati de griji in privinta fanilor insistenti, sotii Columbeanu s-au distrat pana la sase dimineata. Pe parcursul noptii, Columbeanu a mai avut parte si de alte vizite la masa, aprobate de aceasta data. Pe canapeaua rezervata de miliardar au mai poposit in diverse randuri mai multe tinere, cel mai probabil prietene cu Ramona, sora Monicai. Moni si sora sa au dansat foarte mult, fiind prezente constante pe ring. (C.C.)

Anna Lesko, tandrete sub evantai cu Codin

Si cum noaptea a fost lunga, nici momentele speciale nu s-au lasat asteptate. In clubul Bamboo si-a facut aparitia si fosta iubita a lui Irinel Columbeanu, Anna Lesko. La doar cativa metri de masa miliardarului, cantareata si-a etalat tandretea fata de actualul ei iubit, Codin Maticiuc, sarutandu-l gales la adapostului unui evantai, care dezvaluia atat cat trebuia ca scena sa devina mai incitanta pentru privitori.

Citește și...