Alegeri locale. Robert Negoita: „Am votat pentru schimbare, pentru bucuresteni si mai ales pentru locuitorii sectorului 3!”

Publicat: 10/06/2012 | 00:00
Robert Negoita, candidat pentru Primaria Sectorului 3, a mers in aceasta dimineata sa isi exercite dreptul la vot la Grupul Scolar Timpuri Noi. La iesirea din sectie, el a declarat ca a votat pentru schimbare.

„Am votat pentru schimbare, pentru o mai buna transparenta, pentru o mai buna gestionare a banului public si pentru mai mult respect pentru bucuresteni si mai ales pentru locuitorii sectorului 3. Am emotii pentru ca imi dau seama de responsabilitatea care imi revine de astazi. Mi-o asum si vreau sa imi iau rolul in serios incepand de astazi”, a declarat Robert Negoita la iesirea din sectia de votare.

„Voi merge azi prin toate sectiile de votare din sector sa ma asigur ca totul decurge normal. Avem nevoie de normalitate in aceasta tara, iar ziua de azi trebuie sa contribuie la revenirea tarii la normalitate”, a mai spus Robert Negoita.

Responsabilitate de primar e mare, dar si-a asumat-o, a mai spus candidatul, adaugand ca va face treaba buna, nu ii va dezamagi pe locuitorii sectorului 3.

Intrebat cum va sarbatori victoria in cazul in care va castiga, Robert Negoita a declarat: „In noaptea asta avem de munca. Trebuie sa facem numaratoarea paralela si sa avem grija sa se pazeasca sectiile de votare ca sa nu existe fraude, pentru ca sunt mari probleme in sectorul 3 si din puntul asta de vedere”.

Robert Negoita a venit la sectia de votare insotit de Ecaterina Andronescu si de Eugen Nicolaescu. „Am venit in echipa, ca in gasca vin altii”, a explicat Robert Negoita.

Citește și...