ALEGERI PREZIDENTIALE 2014, turul II – Rezultate pe JUDETE. Klaus Iohannis a castigat cu peste 70% din voturi in unele locuri

Publicat: 17/11/2014 | 04:44
ALEGERI PREZIDENTIALE 2014, turul II – Rezultate pe JUDETE. Klaus Iohannis a castigat cu peste 70% din voturi in unele locuri

CANCAN.RO prezinta in timp real rezultatele din turul al doilea al alegerilor prezidentiale, pe masura ce sunt anuntate de Birourile Electorale Judetene.

REZULTATE FINALE Mures: Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, a obtinut, in judetul Mures, 68,63% din voturi, potrivit rezultatelor finale publicate de Biroul Electoral Judetean (BEJ) Mures.

Ponta si Iohannis

REZULTATE FINALE Suceava: Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, a castigat alegerile in judetul Suceava, obtinand 51,50% din voturi, in timp ce candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a fost votat de 48,49% dintre suceveni, potrivit datelor finale furnizate de Biroul Electoral Judetean (BEJ).

REZULTATE FINALE Gorj: Victor Ponta a castigat alegerile prezidentiale in judetul Gorj, cu 58,29% din voturi, in timp ce Klaus Iohannis a obtinut 41,70% din voturi, arata rezultatele finale anuntate, luni dimineata, de Biroul Electoral Judetean (BEJ).

REZULTATE FINALE Vaslui: Potrivit numaratorii finale a carei rezultat a fost anuntat de BEJ, Victor Ponta a castigat 59,7% din voturile vasluienilor, in timp ce contracandidatul sau, Klaus Iohhanis, a obtinut 40,3% din sufragii.

ponta

REZULTATE PARTIALE Arad: Iohannis a castigat detasat, cu 68,24% din voturi

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a castigat alegerile in judetul Arad, cu 68,24% din voturi, arata rezultatele partiale prezentate de Biroul Electoral Judetean Arad dupa centralizarea datelor din o treime din sectiile de votare din judet.

REZULTATE FINALE Bistrita-Nasaud: Klaus Iohannis a obtinut 62,27%, Victor Ponta – 37,73%

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a castigat alegerile in Bistrita-Nasaud, unde a fost votat de 62,27% dintre electori, in timp ce Victor Ponta a obtinut 37,73% din voturi, potrivit rezultatelor finale anuntate de Biroul Electoral Judetean Bistrita-Nasaud.

REZULTATE PARTIALE Timis: Iohannis a castigat alegerile cu 69,63% din voturi

victor ponta

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a castigat alegerile in judetul Timis, cu 69,63% din voturi, arata rezultatele partiale prezentate de Biroul Electoral Judetean Timis dupa centralizarea datelor din peste o treime din sectiile de votare din judet.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE Iasi: Klaus Iohannis castiga alegerile in judet, cu 54,82% din voturi

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a castigat alegerile in judetul Iasi, cu 54,82% din voturi, arata rezultatele partiale prezentate, luni dimineata, de Biroul Electoral Judetean Iasi, dupa centralizarea datelor din 70 la suta din sectiile de votare din judet.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE Cluj: Iohannis a obtinut 74,35% din voturi – rezultate partiale

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obtinut 74,35% din voturi in judetul Cluj, releva datele partiale comunicate de Biroul Electoral Judetean (BEJ) Cluj dupa numararea voturilor din 69,09% din sectiile de votare.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE Covasna: Iohannis a castigat detasat, cu 77,95% din voturi

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a castigat detasat alegerile in judetul Covasna, cu 77,95% din voturi, arata rezultatele finale prezentate de Biroul Electoral Judetean (BEJ) Covasna. 

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE Galati: Victor Ponta a obtinut 54,02% din voturi, iar Klaus Iohannis 45,97%

victor ponta

Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a obtinut 54,02% din voturi, in timp ce pe contracandidatul sau, Klaus Iohannis (ACL), l-au votat 45,97%, din electori, in judetul Galati, in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, arata datele centralizate de BEJ din toate cele 436 sectii de votare.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE Buzau: Ponta obtine peste 60% in judet, iar Iohannis aproape 40%

Candidatul Aliantei electorale PSD-UNPR-PC, Victor Viorel Ponta, a obtinut, in judetul Buzau, peste 60 % din voturile electoratului, in timp ce contracandidatul sau Klaus Iohannis (ACL) a primit aproape 40 % din sufragii, releva rezultatele finale ale BEJ Buzau.

Stire in curs de actualizare…

Sursa: Mediafax

Citește și...