Alejandro, fostul solist de la Mandinga, tentat de sporturi extreme: „Vreau sa fac bungee jumping si sa sar cu parasuta”

Publicat: 27/05/2013 | 08:22
Alejandro, fostul solist de la Mandinga, tentat de sporturi extreme: „Vreau sa fac bungee jumping si sa sar cu parasuta”

Alejandro Martinez se bucura de faptul ca a venit vara. Ii place sa se plimbe in aer liber, sa faca sport, ori pe terenul de fotbal, ori sa se plimbe cu bicicleta in parcul Mogosoaia.

Dar obisnuieste sa joace si volei, a facut karate si baseball. Se gandeste insa din ce in ce mai mult la faptul ca este atras de sporturile extreme si ca ii place adrenalina. Asa ca vara asta vrea sa experimenteze nu doar bungee jumping-ul ci i-ar placea sa sara si cu parasuta.

“In afara de fotbal si mersul in parc cu bicicleta, nu prea am incercat altceva. Mi-as dori sa fac sporturi extreme, caci imi place adrenalina. Vara asta vreau sa fac bungee jumping si as incerca si o saritura cu parasuta! Inca imi fac curaj pentru aceasta experienta. Cand eram in Cuba am incercat ceva mai nebunesc. Adolescent fiind, ma aruncam in apa, de la 30 de metri distanta. A fost atunci o competitie cu prietenii. Mi-a fost cam teama, dar a fost totul bine!”, marturiseste Alejandro, nostalgic dupa vremurile de atunci.

“Oricum, nu o sa spun nimanui cand o sa merg sa sar cu parasuta sau sa fac bungee jumping pentru ca nu vreau sa-si faca griji pentru mine. Abia dupa aceea o sa le impartasesc experienta mea prietenilor si apropiatilor”, a mai completat artistul.

Ionut Chiperi