Alessandra Stoicescu, vacanţă de vis alături de familie pe o plajă din Seychelles. Imagini în premieră!

Publicat: 28/04/2022 | 17:58

Allesandra Stoicescu împlineşte astăzi frumoasa vârstă de 46 de ani. Vedeta de la Antena 1, Sergiu, soţul său, dar şi fiica lor se bucură din plin de nisipul fin, de apa limpede, dar și de razele soarelui într-o destinaţie exotică. Vedeta a făcut declaraţii în premieră despre vacanţa de vis din Seychelles.

Este deja o obișnuință a prezentatoarei ştirilor de la Antena 1 să își petreacă ziua de naștere în vacanță. Şi de această dată a ales tot o locaţie de vis, acolo unde toţi membrii familiei sale se pot relaxa şi bucura în acelaşi timp de locurile minunate pe care le oferă insula.

Alessandra Stoicescu ne-a povestit faptul că în prima zi a avut parte de o experienţă inedită şi o lecţie de viaţă totodată. Împreună cu partenerul său, dar şi cu fetiţa lor au dansat în ploaie, apoi au privit bucuroşi curcubeul care a apărut pe cer. Vedeta a mărturisit că a învăţat să se bucure de toate momentele pe care i le oferă viaţa şi încearcă tot timpul să înveţe ceva nou din fiecare.

CITEŞTE ŞI: FIICA ALESSANDREI STOICESCU SCHIAZĂ LA DOAR DOI ANI. CINE A ÎNVĂȚAT-O PE SARA ACEST SPORT?

Alessandra Stoicescu, declaraţii despre vacanţa de vis alături de familie

„Sunt în cea mai fericită perioadă a vieții mele, mă simt împlinită, mă bucur nespus de familia noastră completă, de Sara care evoluează atât de frumos și ne uimește zilnic și, mai ales, de timpul petrecut împreună cu ea și cu Sergiu.
Tradiționala noastră vacanță în familie, de ziua mea de naștere, o petrecem în acest an într-un loc idilic, un adevărat paradis. Un spațiu intim, doar pentru noi, unde Sara are ocazia, din nou, să descopere natura spectaculoasă, ghidată de doi părinți care nu mai știu cum să îi facă pe plac 😄.

Suntem și noi răsfățați, nu doar Sara, ne putem odihni, ne-am rupt puțin de agitația cotidiană, dăruindu-mi de ziua mea timp pentru mine, pentru a reflecta și a fi recunoscătoare pentru tot ce mă împlinește și pentru viața extraordinară care mi-a fost dată.

Chiar în prima zi de vacanță, după o ploaie torențială, a apărut un curcubeu superb care mi-a amintit de vorba „dacă vrei curcubeul, trebuie să suporți ploaia”. A fost încă o lecție de viață pentru noi faptul că datorită Sarei, care ne-a făcut să dansăm în ploaie, ne-am bucurat la fel de mult de ploaie, cât și de curcubeu. Îmi voi aminti mereu că viața este făcută să te bucuri de tot ce primești și voi dansa la fiecare ploaie, pentru că știu că urmează curcubeul.”, ne-a declarat cunoscuta prezentatoare de la Antena 1.