Alexandra Ungureanu si Crush, “prinsi” intr-un scandal de plagiat “Mi-au furat piesa!”

Publicat: 04/12/2015 | 23:05
Alexandra Ungureanu si Crush, “prinsi” intr-un scandal de plagiat “Mi-au furat piesa!”

Trupa Crush este in plin scandal mediatic. Artistii sunt acuzati ca au furat linia melodica a unei piese de la un fost concurent de la Romanii au talent.

 Fostul concurent de la Romanii au talent, Vasilica Godja, este suparat nevoie mare din cauza celor de la Crush, care i-ar fi furat o parte din linia melodica a unei piese. Baietii urmau sa scoata, alaturi de ceteras si Alexandra Ungureanu, melodia Taragot. “Datorita unor neintelegeri, care au plecat de la bani, colaborarea a luat sfarsit, iar baietii de la Crush ar fi vandut melodia catre o alta persoana.”, a spus un prieten al ceterasului.

Citeste si:

Alexandra Ungureanu si Crush au lansat hitul „I need you more” in Franta! Canta alaturi de Leslie, noua senzatie a muzicii europene

Crush si Alexandra Ungureanu isi lanseaza videoclipul in aer liber

Alexandra Ungureanu colaboreaza cu trupa Crush
Alexandra Ungureanu colaboreaza cu trupa Crush

In prezent, piesa Taragot este cantata de o alta artista, iar o parte din linia melodica, pe care Vasilica Godja a compus-o si care urma sa fie cantata de el, este interpretata de o alta persoana, la un alt instrument muzical. “Dupa ce s-a inregistrat linia melodica a piesei, au avut loc niste neintelegeri intre Vasilica si cei de la Crush, care au pornit de la bani. Urma sa se faca un videoclip, si fiecare trebuia sa puna cate o mie de euro. De la bani s-au certat si baietii ar fi vandut piesa, dar fara acordul ceterasului.”, a declarat o sursa din aturajul fostului concurent de la Romanii au talent.

Solistii trupei Crush au primit acuzatii grave
Solistii trupei Crush au primit acuzatii grave

Ceterasul din Maramures este foarte dezamagit de acest incident si s-a gandit chiar sa apeleze la justitie. “S-a gandit sa apeleze la un avocat si sa mearga in instanta, insa nu ar fi avut castig de cauza. In momentul in care s-a inregistrat linia melodica, Vasilica nu s-a gandit sa ceara drepturile de autor asupra ei. A mers pe incredere si a ajuns sa fie furat.”, a declarat un apropiat din anturajul artistului.

Cancan

C.I.

 

Citește și...