Alimentele bogate in vitaminele A, B si E va scapa de celulita

De: Cancan
Publicat: 01/06/2007 | 00:00

Lygia Alexandrescu, Lector universitar nutritionist Celulita reprezinta una dintre cele mai neplacute probleme care apar la majoritatea femeilor. Aspectul de „coaja de portocala” poate fi eliminat in timp numai prin urmarea unei diete si practicarea de exercitii fizice. Intrucat bautura si alimentele consumate influenteaza nivelul celulitei, dieta este esentiala pentru a preveni si elimina aceasta neplacere. Iata si cateva recomandari: – evitati alimentele grase, zaharul si sarea, renuntati la alcool si tutun, principalele responsabile de producerea toxinelor in corp si in piele; – consumati zilnic fibre, pe care le gasiti in fructe si legume proaspete, deoarece acestea ajuta la eliminarea toxinelor; – consumati alimente bogate in vitamina A (oua, lapte degresat), B (carne rosie, peste, cereale integrale), E (somon, legume, migdale), betacaroten (morcovi, spanac) si seleniu (ton, seminte de susan). Acestea contribuie la eliminarea celulitei, redandu-i pielii aspectul neted si stralucitor.