Acasă » Știri » Alimentul care crește riscul de cancer cu 30%, dacă îl consumi săptămânal

Alimentul care crește riscul de cancer cu 30%, dacă îl consumi săptămânal

De: Alina Drăgan 10/08/2025 | 10:41
Alimentul care crește riscul de cancer cu 30%, dacă îl consumi săptămânal

În ultimii ani, există numeroase ipoteze și teorii despre ce înseamnă o alimentație sănătoasă. Mulți sunt cei care își doresc să mănânce echilibrat, însă din cauza ritmul rapid al vieții și a programului extrem de încărcat nu reușesc. În acest context, medicul Virgiliu Stroescu trage un semnal de alarmă ferm: un aliment aparent banal, consumat frecvent de milioane de români, crește considerabil riscul de cancer, potrivit csid.ro.

Atunci când vine vorba de alimentație, românii sunt nu prea sunt atenți la ce pun în farfurie, motiv pentru care specialiștii trag un semnal de alarmă. Ceea ce mâncăm joacă un rol important în menținere sănătății. Care este alimentul care crește riscul de cancer cu 30 %?

Alimentul care crește riscul de cancer cu 30%

Așa cum spuneam, medicul Virgiliu Stroescu a tras un semnal de alarmă. Un aliment aparent banal, consumat frecvent de români, crește considerabil riscul de cancer. Chiar și consumat în cantități mici acest aliment poate ridica riscul de cancer cu până la 30%.

Vezi despre ce alimente este vorba și cu ce îl poți înlocui AICI

Urmărește Cancan.ro pe Google News
×