Alin Oprea si-a surprins sotia de ziua ei de nastere: „Inca nu m-am pregatit cu nimic, petrecerea e abia sambata”

Publicat: 13/03/2013 | 00:19

Alin Oprea a pus la cale o petrecere surpriza pentru sotia lui. Larisa isi serbeaza astazi ziua de nastere si nu s-a asteptat niciun moment la o asemenea vizita tarzie.

Ajutati de Alin Oprea, echipa CanCan Tv a intrat in casa artistului si au surprins-o pe sotia acestuia chiar de ziua ei de nastere. Ei au fost insotiti de mai multi prieteni si i-au cantat „La multi ani” Larisei.

Alin Oprea

„Inca nu m-am pregatit cu nimic, petrecerea e abia sambata. Va spun sincer ca nu imi vine sa cred ca sunteti aici. Nu am ombservat nimic. Am vazut ca Melisa nu doarme la ora asta pentru ca are scoala maine dimineata. De 15 ani de cand suntem casatoriti, cea cu petrecerile surpriza sunt eu.

Alin Oprea

Este prima data in 15 ani de cand imi face el o astfel de surpriza. Anul asta i-am facut o surpriza asemanatoare de ziua lui, dar eu ma bucur ca sunt machiata. De ziua mea imi doresc sanatate, un iPhone 5, un iPad sau o masina noua”, a marturisit Larisa, pentru CanCan Tv, emisiune difuzata de luni pana joi, de la ora 22:00, la Acasa.

Alin Oprea

Alin Oprea a glumit pe seama dorintelor sotiei lui si spune ca poate isi doreste si un barbat nou.

Alin Oprea

„Daca le vrea pe toate astea inseamna ca vrea un barbat nou. Eu ii fac in fiecare seara surprize, dar asa ca in seara asta nu i-am facut niciodata”, a declarat cantaretul.

Ionut Chiperi