Am aflat cele mai mari secrete ale prezentatoarei TV! Singurul lucru fara de care nu poate trai!

Publicat: 20/02/2015 | 19:44

Dupa o pauza de pe micul ecran, timp in care s-a dedicat mai mult vietii personale, Iulia Vantur revine cu o emisiune noua. Prezentatoarea TV va modera un show, unde concurentii sunt "sechetsrati" intr-o ferma veche de 150 de ani.

Odata cu acest nou proiect, Iulia Vantur s-a vazut nevoita sa se intoarca in trecut, in perioada in care isi petrecea vacantele la bunici. Prezentatoarea TV va fi gazda unei emisiuni unde concurentii sunt cazati intr-o ferma veche de 150 de ani si sunt nevoiti sa traiasca in conditii vitrege, ce n-u nicio legatura cu civilizatia de astazi. Cu alte cuvinte, atat Iulia cat si concurentii au invatat sa traiasca fara electricitate, fara apa curenta si sa nu mai vorbim despre noua tehnologie, telefoane si Internet. Blonda a vorbit in exclusivitate pentru CANCAN.ro despre noua experienta profesionala si se pare ca nu i-a fost deloc usor.

 

Iulia Vantur are un nou proiect de televiziune
Iulia Vantur are un nou proiect de televiziune

Nu se desparte de mobil decat in unele situatii

 

Aflata la ferma, Iulia Vantur a suportat cu stoicism conditiile de acolo si faptul ca noaptea era extrem de frig. Cu toate acestea, sustine ca nu alea au fost momentele cele mai dificile ci, culmea, acelea cand nu avea telefonul mobil la dispozitie. La momentul actual considera ca cel mai mare chin este acela de a nu putea lua legatura cu familia ei si cu persoanele pe care le iubeste: „As putea sa renunt la telefon doar daca as avea oamenii apropiati cu mine. Atunci nu as mai avea nevoie de el. Clar. Si in vacanta, uneori las telefonul deoparte si ma concentrez doar ce este acolo si este un sentiment foarte frumos. Insa atunci cand esti la ferma, izolat de civilizatie, de oamenii tai dragi, atunci devine intr-adevar dureros”, a declarat Iulia Vantur, pentru CANCAN.ro.

 

Prezentatoarea tv are grija de silueta ei
Prezentatoarea tv are grija de silueta ei

Pe de alta parte, traiul intr-un mediu rural nu i se pare un chin Iuliei. Actrita nu este deloc straina de viata de la tara, mai ales ca majoritatea vacantelor le petrecea in casa bunicilor. Totusi, nu se vede in postura de a locui permanent in conditiile din mediul rural: „Vacantele mele din copilarie erau la tara, asa ca sunt obisnuita cu mediul, cu cadrul de tara. Bunica mea avea si iepuri, avea tot felul de animale. As putea sa stau la tara, m-am descurca. Sa tai o gaina, asta nu, dar exista legume, fructe, sunt atatea alte variante”, ne-a mai spus prezentatoarea TV.
 
 

CITESTE SI:

Iulia Vantur a slabit SPECTACULOS! A dat jos 5 kilograme! Vezi cum arata acum

ANUNT OFICIAL! Iulia Vantur: „Decizia de a incheia acest capitol al vietii mele a fost lung cantarita. Mi-e dor…”

 

Vantur nu se poate dezlipi de telefonul mobil
Vantur nu se poate dezlipi de telefonul mobil

Nu se abtine de la nimic

 

Deoarece nu este o grumanda, dar nici nu tine tot soiul de diete, Iulia Vantur sustine ca ar sti sa se gospodareasca in cazul in care ar trebui sa locuiasca la tara. Totusi, ar prefera viata din mediul urban, unde poate sa-si satisfaca un mic deliciu culinar atunci cand simte nevoia. „Nu este vorba ca am scapari, doar ca e bine sa pastrez un echilibru. Sa nu ai acea frustare ca nu ai mancat putina ciocolata sau ca nu ai mancat intr-o seara o portie de paste atunci cand ti-a fost pofta, dar asta nu inseamna ca fac un obicei din asta”, ne-a mai spus Iulia Vantur.

 

Denisa Macovei