Am obţinut un mega-interviu cu Anamaria Prodan! A spus adevărul TOTAL despre căsnicia cu Reghe!

Publicat: 22/01/2017 | 00:00

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt unul dintre cele mai frumoase şi mai longevive cupluri din peisajul monden autohton. Sexy-impresara a vorbit cu sinceritate despre relaţia cu antrenorul stelist, pe care o caracterizează ca fiind complicată în simplitatea ei.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au o familie frumoasă, formând unul dintre cele mai frumoase cupluri, unite de o dragoste adevărată.

Vedeta a acordat un interviu pentru Cancan.ro în care a mărturisit că viaţa ei alături de Reghe şi copii este una simplă, însă extrem de complicată, care n-ar putea fi înţeleasă în adevăratul ei sens decât dacă ai trăi sub acelaşi acoperiş cu ei.
”Viaţa noastră e atât de complicată, dar atât de simplă în acelaşi timp încât ar trebui să stai cu noi ca să vezi cum suntem. Foarte normal, ca orice familie normală. Alergăm foarte mult, Laur are antrenament, eu stau la birou. Stau la birou aproximativ jumătate de zi, mă întâlnesc cu jucătorii mei, contractele mele. Bebe merge la şcoală, fetele merg la şcoală. Când vin acasă, Laur pregăteşte masa. Eu sunt Regină, doar mă aşez la masă. Eu sunt o gurmandă, mănânc orice. Dacă soţul meu n-ar găti, aş mânca numai mâncare japoneză”, a declarat Anamaria Prodan pentru Cancan.ro.
Sexy-impresara a făcut o întoarcere în timp şi a povestit cum a avut loc prima întâlnire cu antrenorul roş-albaştilor. Vedeta a mărturisit că ce l-a cucerit de prima dată la el, încă dinainte de a-l vedea, a fost numele lui. Apoi, ochii albaştri şi firea sensibilă: ”Eram foarte mici. El avea 18 ani, era la echipa naţională de tineret a României. Nu era căsătorit atunci. Stătea la un hotel în centru. Acolo stătea în cantonament. Acolo ne-am întâlnit. El a cerut numărul meu de telefon colegului lui de cameră, dar eu nu băgam pe nimeni în seamă pentru că eu era fata Ionelei Prodan, aveam senzaţia că pot merge şi cu avionul pe stradă. Eu plăteam peste tot, aveam foarte mulţi bani. El mi-a făcut prima dată un cadou. Un ceas Cartier superb, care mie îmi plăcea enorm. Îl mai am şi acum. M-a sunat şi ne-am întâlnit. Avea un nume frumos, Reghecampf, mi-a plăcut foarte mult. Mi se părea că Anamaria Reghecampf sună superb. El a fost şi este un romantic împătimit. Ceea ce se vede astăzi, nu este Laurenţiu Reghecampf pe care noi îl cunoaştem. În lumea fotbalului, are o carapace aşa dură, sub care stă, pentru că e o lume foarte rea, dar el în esenţă este un om minunat. Foarte, foarte sensibil. Eu nu sunt atât de sensibilă. Ne-am întâlnit prima dată în barul hotelului unde era cazat. Da, prima dată, numele m-a atras la el. Eu trăind în lumea fotbalului de mică, el vorbea altfel: foarte cald, foarte respectuos, ceea ce era altfel decât cum erau ceilalţi. Era total diferit faţă de tot ce ştiam eu. Avea nişte ochi bleu aşa. Era în treningul echipei naţionale care avea un bleu, iar cu ochii lui aşa, bleu, era ca un soare. De-aia i-am spus eu apoi Soarele meu. Eu îmi doream pe cineva care să stea lângă mine. Mă gândeam că mie îmi trebuie cineva care să aibă grijă de mine în permanenţă, pentru că eu sunt aeriană”.


Anamaria Prodan a mărturisit că ea a fost cea care a pus capăt relaţiei adolescentine, pentru că nu era pregătită pentru responsabilităţile pe care le implica un mariaj.
”Nu eram pregătită pentru o căsătorie. El îşi dorea o familie încă de atunci, asta şi-a dorit întotdeauna. Provin dintr-o familie foarte liberă în care ai mei m-au încurajat să experimentez foarte mult. Am avut o perioadă foarte agitată a vieţii mele, foarte rebelă pentru că ai mei m-au crescut în regim militar”, a mărturisit Anamaria Prodan.
Cei doi s-au reîntâlnit după 13 ani şi s-au căsătorit. Vedeta a spus că au reluat relaţia firesc, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat niciodată, nimic între ei şi nu ar fi fost nicicând despărţiţi: ”Ne-am căsătorit după 13 ani. Nu ne-am vorbit niciodată la telefon în timpul ăsta. Îi auzeam mereu numele la televizor. Eram căsătorită, aveam copiii mei. Mă gândeam că dacă nu ne-am fi despărţit ce ar fi fost. Totul a reînceput la fel ca prima dată: cu un telefon. M-a sunat şi i-am spus: ”Alo! Reghe, ce faci?”. Mi-a spus că mă vede la matinal în fiecare dimineaţă şi că mi-a luat bilet să mă duc la el în Germania a doua zi dimineaţa. M-am dus în Germania, m-a aşteptat prietenul lui pentru că el avea antrenament. M-am dus pe o terasă în Koln, mi-am luat o cafea şi apoi l-am văzut. Era neschimbat. Am reluat totul ca şi cum nu am fi fost niciodată despărţiţi. M-am gândit că aşa a fost să fie, că aşa a fost soarta mea. Mă gândeam că în ziua aia am mâncat, ne-am plimbat şi am râs foarte mult. Nici măcar nu ne-am întrebat la vremea aceea: ”Tu ai fost în America? Tu ai fost în Germania?”. Mi-a spus că a fost pe pod în Las Vegas când a nins prima dată şi i-am spus că am fost şi eu, dar nu ne-am văzut”.

Anamaria Prodan-Reghecampf (45 de ani) este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a 2-a, preşedinte de club la FC Snagov în liga a 2-a, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj, manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. În iunie 2008, s-a căsătorit cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf, actualul antrenor al echipei FC Steaua Bucureşti, cu care are un copil, Laurenţiu junior (8 ani). Anamaria mai are 2 fete din prima căsătorie cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu: Rebecca (18 ani) şi Sarah (17 ani).
 

Citește și...