Am prins-o in offside! Una dintre cele mai sexy cantarete de la noi, fotografiata cu par la subrat

Publicat: 22/12/2013 | 12:26
Am prins-o in offside! Una dintre cele mai sexy cantarete de la noi, fotografiata cu par la subrat

Una dintre cele mai sexy cantarete din Romania a comis una dintre cele mai mari gafe pe care le poate face o femeie in general si o vedeta in particular. Alessia, caci despre ea este vorba, a fost fotografiata neepilata, cu par la subrat.

Este tanara, sexy si a fost desemnata in urma cu ceva vreme posesoarea celui mai provocator posterior din muzica autohtona.

alessia

Intr-adevar, de la distanta, Alessia para fara cusur. De aproape insa, micile defecte incep sa iasa in evidenta, asa cum s-a intamplat recent, cand tanara cantareata a fost surprinsa intr-o ipostaza care cu siguranta nu ii face onoare.

alessia

Imbracata sexy si purtand o sapca „funky” pe cap, Alessia s-a lasat fotografiata in cel mai atragator mod cu putinta. Sau aceasta cel putin a fost intentia, pentru ca rezultatul a fost cu totul altul. In momentul in care a ridicat mana stanga, artista a lasat sa se vada un fapt de-a dreptul uluitor: are par la subrat!

Are cel mai sexy posterior din Romania

Alessia este intr-o forma de zile mari! Are un trup bine lucrat datorita celor 15 ani de dans profesional prin care a reusit sa se mentina in forma.

alessia

Cantareata are un trup bine definit, cu musculatura ferma la picioare si curbe foarte feminine, fiind desemnata in urma cu ceva vreme posesoarea celui mai sexy fund din industria noastra muzicala.

J.D

Citește și...