Amanunte INCREDIBILE in scandalul dintre Oana Zavoranu si Marek Valcu. Vedeta ii trimitea mesaje de amenintare medicului

Publicat: 22/05/2014 | 23:52
Amanunte INCREDIBILE in scandalul dintre Oana Zavoranu si Marek Valcu. Vedeta ii trimitea mesaje de amenintare medicului

Astazi, lumea mondena a fost cutremurata de un scandal de proportii. Oana Zavoranu a fost denuntata pentru santaj de Marek Valcu, cel care i-a fost medic si prieten in ultimii 14 ani. Motivul? Silicioanele pe care acesta i le-a pus vedetei.

Oana Zavoranu si Marek Valcu s-au cunoscut in urma cu 14 ani si de atunci au devenit destul de apropiatii. Acesta i-a facut vedetei mai multe interventii la nivelul bustului, insa, se pare ca aceasta a fost nemultumita de opera sa si a decis sa isi recupereze banii.

Asa se face ca aceasta a ajuns sa ii ceara medicului suma de 10.000 de euro. Toate, se pare, in schimbul tacerii sale. Avocata lui Marek Valcu, Katia Cicala, a oferit toate detaliile.

In Playboy, Zavo nu parea sa aiba vreo problema cu silicoanele puse de Marek Valcu
In Playboy, Zavo nu parea sa aiba vreo problema cu silicoanele puse de Marek Valcu

„In urma cu o saptamana, domnul Marek a fost contactat de Oana Zavoranu care i-a cerut suma de 10.000 de euro, pentru ca alftel ea va merge in fata natiunii si va spune ca silicoanele pe care acesta i le-a pus sunt proaste si dauneaza. Greu sa vorbesti asa dupa trei ani si dupa ce aceste implanturi au fost vazute de toata tara in revista Playboy.

CITESTE SI

SCANDAL APOCALIPTIC intre Zavo si medicul care a “tunat-o”! Santaj, acuzatii si urlete: “A vrut sa mai faca rost de niste bani”

Oana Zavoranu risca 5 ani de inchisoare! Querida a fost prinsa in flagrant, in timp ce ii cerea 10.000 de euro unui medic!

Cosmarul a luat sfarsit! Oana Zavoranu a iesit de la audieri!

Marek Valcu a denuntat-o pe Oana pentru santaj
Marek Valcu a denuntat-o pe Oana pentru santaj

Acesta are toate mesajele de amenintare trimise de ea, care ulterior a ridicat suma la 15.000 de euro. Eu mi-am sfatuit clientul sa mearga la organele abilitate pentru a face acest denunt. Astazi s-a intamplat flagrantul, intr-o parcare. S-a dispus in aceasta seara ca Oana Zavoranu are un dosar penal pe rol si va fi cercetata in stare de libertate si va fi eliberata sub control judiciar”, a spus aceasta, la Kanal D.

In aceasta seara, Oana a fost eliberata sub control judiciar
In aceasta seara, Oana a fost eliberata sub control judiciar

Avocatul Oanei Zavoranu are, insa, o alta varianta despre intreaga situatie. Acesta sustine ca clienta lui a cerut pe buna dreptate cei 10.000 de euro, contravaloarea a sase interventii estetice, cele pe care se pare ca bruneta a trebuit sa le faca ulterior.

„Oana a cerut contravaloarea a sase operatii estetice de mare precizie si masura. Din pacate ea a ales o metoda nefericita de intra in sfera ilicitului penal. Avem fotografii clare care arata ca sanii Oanei au fost facuti praf de acest doctor. La acel flagrant, doctorul Marek i-a aruncat plicul Oanei in masina. Poate trebuia sa o asist eu pe Oana la aceasta procedura si nu se intampla ce s-a intamplat”, a spus barbatul.

I s-a organizat un flagrant

Dupa ce Marek Valcu a depus o plangere impotriva Oanei Zavoranu, aceasta a fost pusa astazi in fata unui flagrant. Dupa ce s-a intalnit cu medicul intr-o parcare si a ridicat suma de bani pe care o ceruse, vedeta a fost ridicata de Politie si dusa la Sectia 12, unde a fost anchetata. Daca va fi gasita vinovata, Oana risca pana la cinci ani de inchisoare.

A.D.

Citește și...