Anda Adam, mesaj cu subînțeles după zvonurile despre divorț

Publicat: 08/07/2020 | 13:17
Anda Adam, mesaj cu subînțeles după zvonurile despre divorț

Anda Adam a transmis un mesaj care pare cu subînțeles, după ce recent tot mai multe zvonuri că divorțează au circulat în spațiul public. 

Dacă pe unele vedete izolarea le-a ajutat să își repare problemele din relație și să regăsească armonia alături de partener, presa „vuia” acum o săptămână că Anda Adam a depus actele de divorț.

Deși artista nu a spus public dacă este sau nu adevărat că se separă de Sorin, o postare a sa de pe o rețea socială pare a fi un răspuns subtil vizavi de divorț

Anda s-a filmat recent în timp ce se afla la volanul bolidului său și asculta muzică. Interesante sunt versurile piesei care se auzea și pe care artista a și fredonat-o. Acestea par a fi o aluzie către soțul ei.

„Eu cobor la prima!”

„Încerc să ma las de tine de ceva timp, că tu nu schimbi nimic, în schimb vrei numai să mă schimbi. Și mă plimbi prin toate tripurile care-mi schimbă filmul. Eu cobor la prima, babe”, sunt unele dintre versurile piesei fredonate de Anda.

Primele declarații pe care Anda le-a făcut despre separare au fost în aprilie.

„Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris. Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Nu am de ce să mă feresc. Atunci când eu am să pun pe rețelele de socializare că am divorțat, atunci chiar am făcut-o.

Nu o să vin niciodată să dau detalii despre viața mea intimă. Nu îmi place să îmi spăl rufele în public. Ca să concluzionez, am să anunț pe social media atunci când eu și soțul meu nu vom mai forma un cuplu. Toată lumea se ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare”, spunea atunci cântăreața. 

Nu divorțăm. Sunt niște aberații. Nu am depus actele. Cei care au scris, să îmi spună și mie la ce notar am depus actele că eu am uitat. Am auzit că s-a scris și că am stabilit pensia alimentară, Doamne ferește. Nu este nimic adevărat. Noi suntem bine. Eu acum sunt cu Evelin, vorbesc cu mama care este în America. Am multă treabă cu proiectele mele, am grijă și de fetița mea”, avea să declare, sus și tare, Anda pentru VIVA!.