Andra Măruță, cu sânii la vedere în semifinala live Românii au Talent de la Pro TV

Publicat: 25/05/2019 | 12:53

Cea de-a doua semifinală live de la ”Românii au Talent” și-a desemnat câștigătorii, însă telespectatorii nu au fost atrași numai de prestația concurenților, ci și de… sânii Andrei. Vedeta a fost îmbrăcată provocator, iar fanii săi și-a exprimat satisfacția pentru o astfel de apariție incitantă.

Andra este o femeie frumoasă, incontestabil, iar aseară a reușit să iasă în evidență nu numai prin ceea ce a spus de-a lungul emisiunii, dar și prin decolteu. Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place, ca să utilizăm o sintagmă clasică, iar Andra a pus ”la treabă” imaginația bărbaților.

Andra, cu sânii la vedere la Românii au Talent

Ce a putut să spună Iulia Albu despre Andra Măruță: “Mi se pare atât de…”

Alături de Andra, la rubrica specială de pe blogul Iuliei Albu au apărut ieri: Irina Rimes, Laura Cosoi, Mihai Bendeac, Mihai Bobonete și Andreea Marin – care a fost aspru criticată pentru apariția pe care a avut-o în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță; ea a purtat o rochie verde și elegantă, iar machiajul a fost unul clasic.

Citește și: EXCLUSIV | Andreea Marin și Iulia Albu au dat nas în nas în culise La Măruță. Reacția bulversantă a Zânei după ce a fost jignită de fosta soție a lui Mihai Albu

Dacă cei mai mulți dintre cei aleși recent de fashion icon au primit critici, Irina Rimes și Andra Măruță au fost apreciate. Soția prezentatorului de la Pro TV a primit laude pentru una dintre aparițiile pe care le-a avut în turneul său.

Citește și: Fratele Andrei este cunoscut de o țară întreagă, însă surorile ei sunt scumpe la vedere! Cum arată Diana și Aura și cu ce se ocupă

“Îmi place în mod deosebit această imagine cu Andra!  Mi se pare atât de umană și în același timp atât de puternică această imagine a Andrei desculță pe scenă. Îmi pare rău că nu am fost la concertul ei, însă, cu prima ocazie, voi merge cu siguranță”a scris Iulia Albu pe blogul său.

Citește și...