EXCLUSIV | Andreea Marin și Iulia Albu au dat nas în nas în culise La Măruță. Reacția bulversantă a Zânei după ce a fost jignită de fosta soție a lui Mihai Albu

Autor: I.D.
Publicat: 22/05/2019 | 13:41

Andreea Marin se numără printre vedetele din showbizul autohton care intră de multe ori în colimatoriul extravagantei Iuliei Albu. Cele două au dat nas în nas ieri, în culisele emisiunii “La Măruță”. Surse din anturajul lor au declarat în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că fosta prezentatoare a avut o reacție bulversantă față de fosta soție a lui Mihai Albu care a jignit-o într-o postare făcută pe blogul său săptămâna trecută când a comparat-o cu Sânziana Buruiană.

Citește și: Ce a putut să spună Iulia Albu despre Andra Măruță: “Mi se pare atât de…”

Andreea Marin și Iulia Albu au dat nas în nas în culise “La Măruță”

În vârstă de 44 de ani, Andreea Marin a fost prima invitată a lui Cătălin Măruță, care a invitat-o la dans imediat ce a pășit în platoul de televiziune. După ce a vorbit despre proiectele sale de suflet, fosta “Zână a Surprizelor” a dezvăluit că fiica ei l-a cunoscut pe micul prinț al tatălui său, Ștefan Bănică, și al Laviniei Pîrva. Mai mult, vedeta a povestit cum a fost întâlnirea dintre Violeta și frățiorul ei vitreg.

În culisele emisiunii de la Pro TV a avut loc întâlnirea de gradul zero dintre Andreea Marin și Iulia Albu. Spre surprinderea celor de față la scene, fosta prezentatoare a salutat-o pe extravaganta vedetă și chiar a pupat-o, au mărturisit în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România ,surse din anturajul amândurora. La câteva ore după ce a ajuns acasă, fashion editorul a scris un articol pe blogul său, unde a vorbit despre întâlnirea pe care a avut-o cu fosta soție a lui Ștefan Bănică.

Cătălin Măruță, în timpul dansului la care a invitat-o pe Andreea Marin. Sursa foto: captură Pro TV

“Surprize, surprize dragii mei! Astăzi (n.r.: ieri) m-am întâlnit cu Andreea Marin în care am descoperit o persoană foarte caldă și afectuoasă, dar… la fel de prost îmbrăcată ca de obicei. Păi bine, Andreea, asta mai lipsea, la pomul acela de Crăciun pe post de rochie și o fundă imensă de legat mopul de mătură? Apreciez că ai ales un pantof închis și un makeup clasic, dar ce facem cu gablonțurile din urechi și fundiță de legat vâsc pe care o porți pe post de accesoriu pentru cap??”, a scris Iulia Albu pe blogul ei.

În vârstă de 37 de ani, fashion editorul și-a făcut apariția ieri, în emisiunea lui Cătălin Măruță într-un costum galben sexy și elegant și i-a mărturisit prezentatorului că nu poartă sutien pe sub sacou. Iulia Albu nu a venit singură, ci împreună cu răsfățatul ei cocoș negru.

Cătălin Măruță și Iulia Albu, una dintre invitatele lui de ieri. Sursa foto: captură Pro TV

 

Citește și...