Iulia Albu o face praf pe Andreea Marin: „Zâna Pătrunjel seamănă cu Sânziana Buruiană”

Publicat: 17/05/2019 | 08:58

Iulia Albu continuă atacurile dure privind aparițiile vedetelor la diferite evenimente sau pur și simplu le analizează fotografiile pe rețelele de socializare. De această dată, stilista a făcut-o praf pe Andreea Marin, precizând că seamănă din ce în ce mai mult cu Sânziana Buruiană. Asta, după ce fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a purtat o perucă blondă.

Mai mult decât atât, i-a pus și o poreclă, numind-o „Zâna Pătrunjel”. Comentariul acid la adresa Andreei Marin l-a scris pe blogul ei și a distribuit pe pagina sa de Facebook.

„Andreea Marin începe să semene suspect de mult cu Sânziană Buruiană. “Zâna Pătrunjel”, numită așa după celebra pățanie cu frunzulița dintre dinți, este toată un argintiu cu negru și o perucă. Mai nou, “colegele ei de endorsement” sunt Andreea Bălan, la fel de neinspirată din păcate, Oti (Bravo aveai stil) și Raluca Pastramă. Superb! Niciodată nu purtați rochii/salopete/bluze/trențe cu inserții din tulle elastic. Arată ieftin și Made în China… Perucile blond platinat nu pot fi purtate cu orice nuanța a pielii și în niciun caz așezate pe ceea ce pot doar să suspectez că este un pig tail în vârful capului. Voi unde credeti ca merge totuși? BAU„, a scris Andreea Marin pe blogul său personal.

N-a scăpat nici Anda Adam

Iulia a analizat o fotografie în care apare Anda, purtând o rochie foarte scurtă, cu un decolteu generos. În plus, în picioare poartă o pereche de pantofi cu un toc ameţitor, care nu a fost deloc pe placul juratei Bravo, ai stil. Iată care au fost criticile aduse de către Iulia ţinutei alese de fosta iubită a lui Victor Slav.

”Anda Adam a ales o rochie total nepotrivită atât contextului actual, 2019, cât si in viață, în general. Paietele nu sunt o greșeală, însă paietele combinate cu lycra si tulle care se vrea transparent, dar nu este, pene de struțocămilă, extensii de slabă calitate, decolteu la vedere, pantofi cu platou din lac beige, mobilier din China, tapet din Balaurul Mov, aoleu… ce spuneam? Exact! Anda marchează încă o apariție dezastruoasă demnă de un trofeu BAU. Sper totuși să nu il pună în acel decor de un prost gust grotesc”, a scris Iulia Albu, pe pagina blogului personal. (Vezi AICI imaginea)

Citește și...