Andreea Antonescu, primele declarații după ce a vizitat-o pe Andreea Bălan la spital

Publicat: 05/03/2019 | 21:22

În această seară, Andreea Antonescu a vizitat-o la spital pe fosta ei colegă de trupă, Andreea Bălan. Dacă la intrarea în clinica privată artista nu a făcut nicio declarație în fața jurnaliștilor prezenți, la ieșire, ea a stat de vorbă cu aceștia și au răspuns întrebărilor pe care le-a primit.

Citește și: Diagnosticul pus de medici pentru Andreea Bălan în sala de naștere: “Este un accident dramatic, care antrenează perturbări fiziopatologice”

Andreea Antonescu a ieșit cu zâmbetul pe buze, după ce a mers în spitalul în care e internată Andreea Bălan, după ce ieri a devenit mămică pentru a doua oară. Cântăreața nu a reușit să o vadă și să stea de vorbă cu fosta ei colegă de trupă, însă a fost asigurată de George Burcea că se simte bine și că starea ei de sănătate este una bună.

Citește și: Doru Herghelegiu, director Sanador, dezvăluire cutremurătoare: ”10 % șanse de supraviețuire!” Ce a mai spus de cazul Andreea Bălan

“Pe mine m-a interesat să știu că fetele sunt bine, că Andreea este bine, în primul rând. (…). Nu am pus astfel de întrebări. Nu am reușit să o văd, din păcate, e încă la Terapie Intensivă, iar când am fost eu acolo mi s-a spus că dormea. (…). I-am lăsat acolo un bilețel, i-am spus și lui George să îi spună că îi transmit multă sănătate și nu doar eu, ci și familia mea. Restul sunt detalii. Important e că bine acum.”, a declarat Andreea Antonescu la ieșirea din clinica privată unde a născut ieri jurata emisiunii “Te cunosc de undeva!”, potrivit Antena 3.

Citește și:  Simona Gherghe, îngrozită de ce a pățit Andreea Bălan în sala de nașteri: “Sunt într-o situație mai delicată”

Fosta colegă de trupă a Andreei Bălan i-a adus micuței Clara un unicorn roz, iar proaspetei mămici, un buchet de trandafiri roșii. “De ce unicorn? Pentru că e preferatul fetiței mele. Și știu că și Andreei (…). Îți spun că este foarte frumoasă și are mult păr. Nu am stat să o analizez, dar mi s-a părut că seamănă cu George, dar nu vă bazați pe mine. Nu am vrut să cred (n.r.: atunci când a aflat din presă că Andreea Bălan a făcut un stop cardio-respirator). (….)”, a mai declarat Andreea Antonescu.

Citește și: George Burcea, noi declarații despre starea Andreei Bălan. Ce se întâmplă acum în spital

Andreea Bălan și George Burcea sunt căsătoriți

Andreea Bălan (n.: 23 iunie 1984 în Ploiești) este o cântăreață de muzică pop. Vedeta a debutat în muzică în 1994 la emisiunea pentru copii “Ba da, ba nu”. Doi ani mai târziu, artista a lansat primul ei album solo, “Amețiți de fum”. Ea a cunoscut succesul împreună cu Andreea Antonescu, alături de care a format trupa Andrè. După ce formația s-a destrămat, fiecare și-a continuat pasiunea pentru muzică.

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere. “George când era mic și se uita la acel serial, «Sunset Beach» își imagina că într-o zi, când o să crească, o să ajungă în America pe acea plajă… nu știa cum, în ce fel și cu cine, dar la 10 ani i s-a întipărit în minte acea plajă. Atunci când i-am spus că visul i s-a împlinit, a fost foarte foarte emoționat și i-am făcut cadou biletele de avion de ziua lui pe 15 ianuarie”, a mărturisit cântăreața într-un interviu mai vechi.

Andreea Bălan a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3.2 kg și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, chiar în timpul operației de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România.