Andreea Ibacka, în costum de baie. Cum arată soția lui Cabral după 8 luni de când a născut: „Pfoooaiii…”

Publicat: 08/07/2019 | 11:10

Andreea Ibacka, de opt luni, se bucură de cea mai mare realizare, fetița ei. După multe momente dificile, vedeta a reușit să rămână însărcinată, iar în decembrie 2018, a adus-o pe lume pe Namiko. Atât ea, cât și soțul ei, Cabral, sunt foarte fericiți alături de noul membru al familiei și se bucură de fiecare moment alături de micuță.

Recent, a postat fotografie pe Internet, în care apare în costum de baie. Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut ce bine arată blondina, la nici un an de când a născut. Andreea a ales un costum din două piese, care îi lasă la vedere abdomenul tonifiat, care nu trădează nici o secundă faptul a născut.

„I-am abandonat pe toţi pe mal şi am venit aici doar eu, pescăruşii şi hamsiile. ???? Mă rog, şi fotograful. ? #seaside #sea#vacay #weekend #swim #swimwear”, a scris Andreea Ibacka pe rețelele de socializare.

„Pfoooaiii ce bine arati!? Tu sigur ai născut?? / Arăţi perfect / Eşti superbă / Arăţi foarte bine„, sunt doar câteva dintre comentariile primite la imagine.

Cabral și Andreea Ibacka, ținute superbe la botezul fiicei lor, Namiko

Namiko a fost botezată de nașii Irina și Răzvan Fodor, care formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Așa cum a declarat luna trecută Andreea Ibacka, micuța prințesă creștinată astăzi, dar și părinții și nașii săi au îmbrăcat straie populare. După ce s-a încheiat slujba de la biserică, s-a dat o petrecere pe cinste acasă la Cabral Ibacka.

“@andreeaibacka și cu mine.
#părinții #botez #romanesc #smile #family #romanian #tradition #traditions” este mesajul transmis de Cabral pe contul său de Instagram, unde a urcat un selfie realizat în mașină.

Adela Popescu a împărtășit tuturor cum a arătat tortul pregătit pentru Namiko, iar imaginile i-au cucerit pe mulți dintre internauți. Acesta este unul personalizat, iar maeștrii cofetari au făcut câteva valuri pe el, iar deasupra acestora este o copilă care pare a fi fetița Andreei Ibacka și a soțului ei, care se află pe o placă de surf. “Să vă fie puiul binecuvântat, oameni frumoși”, “Să vă trăiască pitica, bucurați-vă de ea. Să fiți sănătoși, frumoasă familie ??Distracție placută!! ???”, “Cabral, ce român adevărat te-ai îmbrăcat, mama mia” sunt trei dintre mesajele primite de prezentatorul de la Pro TV pe contul său de Instagram.