Andreea Ibacka, însărcinată? Aceastea ar putea fi primele imagini cu burta de gravida

Publicat: 21/02/2017 | 17:42

Andreea Ibaka şi Cabral s-au căsătorit în urmă cu şase ani, iar gândul de a deveni părinţi i-a urmărit în toată această perioadă. Se pare că minunea s-a produs şi blonda ar fi rămas însărcinată.

Andreea Ibacka mărturisea în urmă cu doi ani că şi ea, şi Cabral, îşi doresc foarte tare să devină părinţi. Dacă ar fi să ne luăm după ultimele postări ale blondei, am spune că minunea s-a produs.

Andreea Ibacka, cu ”burta de gravidă” la vedere
Andreea Ibacka, cu ”burta de gravidă” la vedere

De curând, soţia lui Cabral şi-a schimbat stilul vestimentar şi a început să poarte bluze care deşi sunt largi nu-i pot masca burta. Lucru curios, având în vedere că Andreea se lăuda cu o siluetă perfectă.

Este foarte posibil ca actriţa să fie însărcinată, mai ales că aceasta a şi mărturisit că a mers la medic pentru a se asigura că poate face copii.

„Aşa este! Am fost la control împreună cu Cabral. Vă asigur însă că nu eu am o problemă să fac copii! Eu sunt aptă din punct de vedere medical. Probabil, vor fi doi copii, nu doar unul, copii pe care amândoi ni-i dorim. O să am şi eu copil şi cred că o să se întâmple foarte curând. Sper că până la sfârşitul acestui an să ne binecuvânteze Dumnezeu cu un copil. Îmi doresc foarte tare să devin mamp, indiferent dacă voi avea fată sau băiat. Sincer cred cp mi-ar plăcea să am băiat, cred că m-aş descurca mai bine. Aşa cred acum”, mărturisea Andreea Ibacka în 2015 pentru revista Ciao!.
 

Citește și...