Andreea Mantea, clipe CUMPLITE inainte de nastere! „Imi e foarte frica si…”

Publicat: 23/05/2015 | 11:17
Andreea Mantea, clipe CUMPLITE inainte de nastere! „Imi e foarte frica si…”

Mai este foarte putin pana Andreea Mantea va deveni mamica, iar vedeta este coplesita de emotii. Asteapta cu nerabdare momentul si spera ca totul va fi bine, desi se teme de ceea ce va urma.

Emoţionată pentru întâlnirea cu fiul ei, Andreea Mantea a început să nu mai doarmă. Vedeta a fost la medicul ginecolog pentru a pune la punct ultimele detalii în ceea ce priveşte venirea pe lume a micuţului David şi a avut parte de o surpriză în momentul ecografiei.

Mantea

„În timpul ecografiei, David şi-a băgat degeţelul în gură. A fost extrem de emoţionant momentul. Abia aştept să nasc şi să îl strâng în braţe. Mi-e foarte frica.”Emoţiile sunt foarte mari. Încerc să fac câteva ceva de când mă trezesc şi până merg la somn, ca să îmi ţin mintea ocupată şi să nu mă mai gândesc la asta. Dar nu prea am cum să nu mă gândesc. Aştept să treacă zilele, număr orele şi să se termine cât mai repede.  În rest, vreau să o las mai uşor cu mâncarea, pentru că în ultima perioadă am mâncat atât de mult încât ziceai că se termină mâncarea şi o vreau eu pe toată. Tata şi-a dorit băieţel şi a avut parte de două fete, iar mama este uşor emoţionată, că e obişnuită cu fetele. O să fie greu, dar o să treacă bine”, a mărturisit Andreea Mantea.

Citeste si

SOC! Andreea Mantea a fost INSELATA! Vezi ce a putut sa faca iubitul ei, Cristian Mitrea!

Andreea Mantea, umilita din nou de iubitul care a lasat-o gravida! „Vrei s-o sun s-o injur?!”

Vedeta a marturisit ca isi dorea foarte mult sa aiba o fetita. “Imi doream eu foarte mult o fetta pe care sa o cheme Andreea. Baietelul meu se va numi David Andrei. Nu stiu exact, poate ma razgandesc. Îmi doresc foarte mult o fetita, dar acum daca a fost sa fie baiat, sanatos sa fie. Il voi boteza dupa doua luni. Sunt traditionalista”, a mai spus Andreea Mantea.

Citește și...