Andreea Mantea iti spune care este solutia picioarelor perfecte! Uite ce trebuie sa faci pentru a arata bine

Publicat: 09/02/2016 | 08:35
Andreea Mantea iti spune care este solutia picioarelor perfecte! Uite ce trebuie sa faci pentru a arata bine

Prezentatoarea TV le-a destainuit fanilor cum a reusit sa scape de vergeturi si sa aiba picioarele admirate de cei din jur. Totul se pare ca este foarte simplu si nu costa nici mult.
 

Andreea Mantea este considerata una dintre cele mai sexy vedete din lumea mondena. Chiar daca a nascut anul trecut, la sfarsitul lunii mai, bruneta nu uita sa aiba grija de ea, deoarece este destul de constienta de faptul ca imaginea conteaza foarte mult, in domeniul in care lucreaza. Astfel, bruneta le-a spus prietenilor virtuali ce solutie a gasit pentru a scapa de vergeturile aparute, pe picioare, in timpul sarcinii: „Am folosit foarte multe creme, dar am avut cele mai bune rezultate cu uleiul de masline. Nu conteaza daca este ieftin sau scump. Este cea mai buna solutie pentru vergeturi si hidratarea pielii. Este incredibil!”

Vedete arata foarte bine
Vedete arata foarte bine

 

Vergeturile sunt cosmarul oricarei femei

Acestea sunt niste depresiuni cutanate, care la inceput au o culoare de la roz spre violaceu, iar apoi capata un aspect alb si defat. Vergeturile sunt cicatrice liniare vizibile care, desi nu pun probleme medicale deosebite, aduc un prejudiciu estetic important. Ele se prezinta sub forma unor zone in care structura cutanata pare „desirata”.

 

Oana Pascaru

 

Citește și...