Andreea Mantea, JIGNITA de un barbat la TV: „Daca e mica trebuie sa fie si stramta!”

Publicat: 13/06/2014 | 11:58
Andreea Mantea, JIGNITA de un barbat la TV: „Daca e mica trebuie sa fie si stramta!”

Andreea Mantea a avut parte de un moment penibil si lucrurile au scapat de sub control la emisiunea TV a carei vedeta este. Bruneta a fost jignita de unul dintre concurenti.

Andreea Mantea a fost jignita de unul dintre baietii care au intrat in cursa pentru cucerirea brunetei. Totul s-a intamplat dupa intalnirea privata dintre cei doi.

andreea mantea

Cuvintele jignitoare rostite de acesta au fost dezvaluite de un alt concurent, chiar la „ceremonia trandafirului”. „A zis ca daca te dai jos de pe tocuri esti foarte mică de statura si ar trebui sa fii si stramta!”, a spus barbatul la Antena 1.

andreea mantea

Profund dezamagita, Andreea Mantea nu s-a pierdut cu firea si a facut tot posibilul sa nu i-a o decizie la nervi. „Esentele tari stau in sticlutele mici. Eu sunt mandra de inaltimea mea. Deja lucrurile degenereaza. Au venit aici sa fie calmi, sa fie dulci, iubitori, frumosi, romantici, dar au uitat de treaba asta. Acum am nevoie sa-mi umplu sufletul de iubire. Cred ca decizia pe care o voi lua in seara aceasta ar trebui sa calmeze spiritele”, a fost reactia Andreei dupa ce a aflat ce a spus Gabi.

S-a iubit cu Stefan Stan

Andreea Mantea a avut o relatie frumoasa, dar scurta, cu Stefan Stan. Dupa o dragoste cu nabadai, cei doi au decis sa mearga pe drumuri separate, desi interpretul o ceruse in casatorie pe Mantea.

L.L
 

Citește și...