Andreea Mantea, mesaj emotionant pe Facebook! Vezi ce spune despre plecarea ei din TV si daca o sa mai revina pe micul ecran

Publicat: 02/09/2013 | 16:46
Andreea Mantea, mesaj emotionant pe Facebook! Vezi ce spune despre plecarea ei din TV si daca o sa mai revina pe micul ecran

Andreea Mantea a renuntat la contractul cu Kanal D, iar multi s-au grabit sa o judece. Speculatii au tot fost pe seama plecarii sale din tv, insa vedeta a tina sa lamureasca acest lcuru.

Andreea Mantea a declarat ca a primit multe oferte pentru reveni pe micul ecran, insa doreste sa nu se pripeasca in privinta colaborarii pe care o va avea, caci isi doreste sa lucreze cu oameni de la care poate invata.

Ea a mentionat ca au fost multi care nu i-au vrut raul, insa a avut noroc si de oameni buni.

„…Mi s-au pus o gramada de intrebari…S-au speculat atat de multe lucruri…As vrea sa raspund la toate, dar…nu pot! Pentru ca…nu vreau sa acuz pe nimeni si nu vreau sa fiu rea! Vreau sa fiu realista si constienta ca orice rau facut, se intoarce impotriva celui care l-a facut. Pana atunci, nu pot decat sa sper in mai bine, in liniste si in suportul vostru neconditionat! Sunteti minunati!!! Mi-ati facut foarte mult bine!!! Va multumesc sincer, din tot sufletul meu!!! O vorba buna, spusa la momentul potrivit, poate valora enorm! Ei bine, toate vorbele voastre m-au intarit, m-au linistit si m-au facut sa am mai multa incredere in mine! Oferte de a reveni pe micul ecran sunt si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta! Chiar nu ma pot plange. Dar, as vrea sa aleg ce trebuie. Nu este vorba de bani! Niciodata nu a fost vorba de bani! Sumele care s-au speculat in presa sunt neadevarate! Nu as putea sa imi vand sufletul asa…pentru ca daca as fi putut, cu siguranta, astazi, ar fi stat altfel lucrurile. Mi-e teama sa nu gresesc,mi-e teama sa nu imi para rau, mi-e teama de un nou inceput, probabil…Asa ca, sper sa iau decizia cea mai buna pentru sufletul meu, in cel mai scurt timp si sa ne bucuram impreuna pentru asta! Va multumesc din toata inima mea, inca o data!!!„, a mentionat vedeta pe contul de Facebook.

Banner

L.C

Citește și...