Andreea Mantea si-a deschis sufletul! Ce a facut-o sa le spuna „adio” barbatilor din viata ei

Publicat: 15/10/2014 | 13:51
Andreea Mantea si-a deschis sufletul! Ce a facut-o sa le spuna „adio” barbatilor din viata ei

Se pare ca nu are noroc in dragoste, caci fiecare relatie a ei se termina inainte de a ajunge la altar. Andreea Mantea a facut o marturisire care poate explica toate despartirile ei. A explicat ce motive are o femeie adevarata pentru a parasi un barbat.

A iubit cu pasiune si a sperat ca va fi fericita si isi va intemeia o familie, insa, de fiecare data Andreea Mantea s-a trezit singura inainte de a ajunge in fata altarului.

Mantea face ce face si ramane mereu singura
Mantea face ce face si ramane mereu singura

Se pare ca bruneta are un motiv foarte clar pentru care le taie aripile barbatilor din viata ei. Aceasta nu suporta sa fie ignorata intr-o relatie sau sa nu i se acorde respectul cuvenit.

CITESTE SI

Asta e adevarul gol, golut! Ce se intampla acum intre Andreea Mantea si ultimul ei iubit, desi au anuntat ca s-au despartit

Andreea Mantea a fost deja parasita de iubit? Imaginea postata de bruneta, dupa ce a ramas singura la mare

„Arata-i unei fete ca nu iti pasa si te va urmari pentru totdeauna, arata-i unei femei ca nu iti pasa si te va inlocui”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram.

Acesta este mesajul postat de Andreea Mantea pe Instagram
Acesta este mesajul postat de Andreea Mantea pe Instagram

Vrea sa-i mai dea o sansa

Se pare ca Andreea mai are inca sentimente pentru barbatul care a cucerit-o in timpul emisiunii televizate. Desi a fost afectata de declaratiile tinerelor care au avut de-a face cu sportivul, bruneta nu a incercat sa-i plateasca cu aceeasi moneda. Mantea le-a povestit prietenelor ca deocamdata refuza orice propunere si invitatie venita din alte parti si ca spera sa aiba o discutie mai profunda cu fostul ei partener. Din pacate, Andreea nu se afla deocamdata in Capitala asa ca, la discutiile telefonice pe care le poarta aproape zilnic, prefera sa nu abordeze acest subiect.

A.D.

Citește și...