ANDREEA MARIN a vorbit despre rivalitatea cu MIHAELA RĂDULESCU. Cum a caracterizat-o „Zâna” pe „Diva de la Monaco”

Publicat: 28/02/2017 | 15:54
ANDREEA MARIN a vorbit despre rivalitatea cu MIHAELA RĂDULESCU. Cum a caracterizat-o „Zâna” pe „Diva de la Monaco”

Andreea Marin a fost întrebată, în emisiunea "La Măruţă", despre rivalitatea cu Mihaela Rădulescu. "Zâna" a dezvăluit că rivalitatea dintre ea şi Mihaela Rădulescu a fost o chestiune inventată şi alimentată.

Andreea Marin a caracterizat-o pe Mihaela Rădulescu ca fiind „vulcanică”, dar s-a caracterizat şi pe sine ca fiind o „furtună”.

„Aş caracteriza-o, într-un cuvânt, pe Mihaela Rădulescu ca fiind vulcanică. Şi eu sunt o furtună, în sensul bun al cuvântului. Furtuna din mine ţine de modul în care privesc viaţa. Iubesc viaţa. Rivalitatea dintre mine şi Mihaela Rădulescu a fost o chestiune inventată şi, după aceea, alimentată, dar nu de către mine. Astăzi suntem doi oameni maturi, profesionişti, care trebuie să punem umărul la succesul acestui show”, a declarat Andreea Marin.

Întrebată de Măruţă despre faptul că Mihaela Rădulescu şi ea au fost, pe rând, soţiile lui Ştefan Bănică Jr., Andreea Marin a replicat: „Nu ştiu care e chestia cu Ştefan Bănică, mi se pare o exagerare, a fost o diferenţă de 10 ani între cele două căsătorii”.

Citește și...