Andreei Bănică cu un răsărit thailandez irelevant pe fundal

Publicat: 02/03/2016 | 14:14

Slavă ţie, internetule, mulţumim pentru aceste bucate şi pentru nesfârşita hrană pe care ne-o dai!

Uite apa, uite cerul / Uite fundul meu ca fierul

Andreea Bănică îşi ţine la curent fanii cu tot ce e nou în viaţa ei prin intermediul paginii oficiale de Facebook. Ce-i drept, fundul Andreei nu este atât de nou, dar surprinderea lui cu un răsărit de soare thailandez pe fundal este, indubitabil, o noutate.

Morala este alta: Andreea devine atât de zen în vacanţe încât se leapădă de toate încorsetările civilizaţiei. Primeşte răsăritul în piept, direct la bustul gol. În faţa ei se profilează răsăritul, în faţă noastră se profilează fundul, şi el destul de răsărit, ce-i drept.

Andreea şi-a mutat viaţa pe Facebook, dacă voiaţi cumva să ştiţi ce mai face

Detaliile anatomice nu sunt singurele suficient de interesante încât Andreea să considere că trebuie împărtăşite. Andreea Bănică se consideră datoare faţă de fani şi să-i anunţe următoarele: că e weekend, că a venit primăvara şi pentru ea, că e şi ea e om, chiar dacă e vedetă, că mai plouă din când în când şi prin Roma, când se mai duce ea pe acolo, şi că e cald când se duce la plajă.

Andreea Bănică şi-a adus ghiocei de la pădure
Andreea Bănică şi-a adus ghiocei de la pădure

Stările în care intră Andreea sunt de obicei zen şi sunt în strânsă legătură cu vremea- adică se lasă şi ea influenţată de lună, soare, floare, câine şi tot ce e mai frumos pe lume.
Ne trimite ghiocei din grădina ei, asta după ce a fost la pădure după ghiocei pentru a-i planta în grădina ei.

Andreea Bănică şi-a prins bretonul şi a anunţat pe Facebook
Andreea Bănică şi-a prins bretonul şi a anunţat pe Facebook

Dar mult mai importante sunt, din perspectiva Andreei, schimbările ei de look. Aceasta îşi notifică fanii în ceea ce priveşte machiajul realizat cu mâna ei, dar ne arată şi că şi-a prins bretonul deasupra capului, ca să nu-i intre părul în ochi. Ne arată cum arată ea în faţa casei, dar şi gospodină prin grădină, cu pălăriuţă pe păr.

Urmează galeria rochiilor de seară, care îi vin, de obicei, foarte bine pe bust şi îi dau ocazia vedetei să fie demnă şi somptuoasă.

Dar gata, ne oprim, că deja simţim că devenim dependenţi de Facebook-ul Andreei. Şi nu e bine, că o să avem nevoie de o dezintoxicare pe Facebook-ul tizului ei Andrei Pleşu, iar ăla ne oboseşte.

L.S.

 

Citește și...